Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev Oktober - 19


Välkommen till oss på Olofssons i Syd AB och vårt månatliga Nyhetsbrev.

Här berättar vi om vad som händer hos oss,  om nyheter från våra leverantörer och övrigt intressant från branschen.


SENNEBOGEN

Vår samarbetspartner och huvudleverantör Scantruck AB har från 1 september fått generalagenturen på Tyska Sennebogen teleskopkranar i Sverige.

Fantastiskt roligt tycker vi.

Med räckvidder från 24-67 meter och kapaciteter mellan 16-130 ton så täcker man in det mesta i de flestas behov.

Scantruck visade upp Sennebogen 613e på Entreprenad Live som gick av stapeln 13-16 September.

Vi återkommer i nästa Nyhetsbrev med mer information.

Vill du veta mer om Sennebogen är du välkommen att kontakta oss.  Nyligen fick vi äran att leverera bland annat dessa fantastiska maskiner

Kramer 5065

Kramers 5065 är storebror till den populära 5035an. 5065an är lite större och klarar lite mer men för övrigt känns kvaliteten och komforten igen.

Vi fick förtroendet att leverera denna fina maskin till Karlshamns Bostäder.

Manitou MRT 2150

Manitou MRT 2150 är den riktiga storsäljaren bland runtomsvängande teleskoplastare. Den teleskoperar 21 meter och lyfter hela 5000Kg. 

Vi fick förtroendet att leverera denna Höjdare till Elleholms Maskin AB.


Fler Nyheter från Manitou

Midjestyrd Lastare

Ytterligare en midjestyrd lastare som fyller ett litet gap mellan de övriga midjestyrda lastarna i Manitous redan breda sortiment. MLA 5-50 är en lastare som lyfter 2151Kg rak och 1433Kg knäckt bom. Maskinen finns i olika modeller.

Stor Skidsteer

Nu har  Manitou lanserat sin största skidsteer på band. Med en arbetsvikt på över 5 ton och en krafig motor på hela 114Hk blir Manitou 3200VT storebror i Manitous skidsteer sortiment.


The World of MANITOU

Här är ett utbud av vad Manitou representerar idag gällande entreprenadmaskiner. Så oavsett vad du har för projekt kan troligtvis Manitou tillgodose ditt behov av maskin. 

Teleskoplastare, stela eller runtomsvängande- HeavyDuty eller för lantbruk. Midjestyrda lastare. Skidsteers på band eller hjul. Mastliftar, saxliftar eller bomliftar - Eldrivna eller dieseldrivna.

Det mesta hittar du under varumärket Manitou. Och Manitou hittar du hos oss!

 


Vintern är snart på väg - i år igen!

Vinter blir det även i år, och vi står redo att serva dig med allt du behöver gällande vinterredskap såsom plogar, sandspridare och skopor medmera.

Oavsett vilken maskin du använder kan vi hjälpa dig. Vi samarbetar med de flesta leverantörer och tillverkare av redskap och kan serva dig med det mesta.

Vi kan även hjälpa dig att serva dina befintliga redskap så de är i bästa skick när du skall börja använda dom.

Kontakta oss på 0454-321240.


Nyhet från Strands!

Det nya varningsljuset från Strands Lighting Division har ambitionen att ersätta liknande belysning på marknaden – är bärbart, uppladdningsbart och E-godkänt enligt ECE R65. Lanseringen är en del av Strands varumärkesprofil, att ständigt utveckla smarta produkter som underlättar för användaren. 

Lampan är perfekt för väghållningsfordon, tungtransporter, entreprenad- och lantbruksmaskiner och bärgningsbilar. Även lämplig som en extra säkerhet i personbil för privatpersoner, exempelvis vid punktering och olyckor. Kan monteras med den inbyggda magneten eller sugkoppen och har tre olika blinkmönster: singelblixt, dubbelblixt och ett roterande läge.


Månadens Erbjudande

Hydraulisk Pump från 6992:-

Månadens Erbjudande är en Hydraulisk pump konstruerad för trailer, vinschar etc. Idealisk för eftermontering. Finns i 12V alt 24V. För mer info kontakta Reservdelar på 0454-321240 eller maila reservdelar@oisyd.se


facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.