Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Vad har hänt sen sist?


 • Vi har besökt Korpen Emmaboda och hjälpt dem att starta upp en ny facebooksida.
 • Vi fortsätter arbetet med vårt projekt "Ledarskap med mångfald".
 • Vi har varit på uppstartsmöte i Kalmar och planering av ledarrekryteringar sker
 • Vi har hjälpt I Åseda att starta upp nya aktiviteter och skapa nya arrangemang
 • Vi har arrangerat två ledarskapsutbildningar.
 • Korpen Jönköping har startat spontanfotboll. .
 • Vi hjälper föreningar att söka idrottslyftsmedel samt andra projektmedel  Hör av er om ni har ideer som ni vill förverkliga.
 • Vi planerar vår konferens på Ronnyby brunn i höst
 • Vi förbereder oss inför TOPPconventionen den 18 augusti 2019 i Växjö. 
 • Vi planerar en vattenutbildning som ska ske under hösten
 • Vi har varit på Korpen Svenskas Mötesplats på Bosön.
 • Vi skapar Nyhetsbrev till våra korpföreningar kring aktuella teman. 

 


KIT - Nya medlemsystemet

Korpen Svenska tillsammans med Korpen Småland ska under hösten hjälpa de korpföreingar i Småland som ännu inte gått med i KIT. Hör av er så bokar vi in en träff med er styrelse. 

 


Styrelseutveckling

Korpen Småland kommer under hösten arrangera gemensamma träffar för styrelser som är på gång! Vi kommer att få guidning av Smålandsidrotten genom deras utbildningsblock Styrelse och Ledarskapsutveckling. Ett block kommer att förläggas till konferensen i Ronneby brunn i oktober. Vid intresse kontakta Åsa Andersson 073 416 35 89


Ledarskap med mångfald

Vårt projekt "Ledarskap med mångfald" har startat i Kalmar, Jönköping och Åseda. Flera nya aktiviteter har startats upp samt att föreningarna sökt idrottslyftet, kommunala medel och andra bidrag med stöd från Korpen Småland. Vill ni ha hjälp med att rekrytera ledare eller söka projektmedel, hör av er!

 


Sociala medier

 

Tips och ideer för marknadsföring på sociala medier. Viktigt att ni har en uppdaterad hemsida där det tydligt framgår vilket årtal, datum, tid och plats aktiviteten sker. Det underlättar om det finns kontaktuppgifter vid frågor. Korpen Småland kan hjälpa er utan kostnad om ni önskar uppdatera er hemsida eller vill starta upp en facebooksida. Vi ser gärna framemot en kontakt!

 


Smålandsidrotten

 FOLKSAM LEDARCAMP 2019

Vem vill ni skicka till ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare, 16- 25 år att forsätta utvecklas inom idrotten. Ansökan ska vara inne till Smålandsidrotten senast 1 juni.

Kriterier; 

Vara en god förebild

Ha ett stort idrottsligt engagemang

Bidrar till ett livslångt idrottande

Skapar delaktighet och att alla platsar

 


Korpen Svenska

På Korpens Svenskas Mötesplats på Bosön fick vi inspiration och möjlighet att delta på olika föreläsningar. Ambassadörsrekrytering, effektfullt ledarskap och Alla platsar och mycket mer. Vi provade på att PLOGGA = jogga och plocka skräp samtidigt!       En akltivitet för hela familjen. 

 


Mötesplats Småland

SAVE THE DATE!

Den 26/10 - 27/10 så arrangerar vi vår årliga konferens på Ronneby brunn. I år kommer Korpen Blekinge och Skånes SDF och deras föreningar medverka. Mer information om program, uppträdande och kostnad för konferensen kommer inom kort.  


Inspiration - Vattenträning

Det är stor efterfrågan på vattenträning. Om ni har ledare som vill utbilda sig till instruktör så kommer Korpen Småland att  arrangera en utbildning under hösten. 

Anmäl intresse till kansliet@korpensmaland.se  

 

 

 


TOPPconvention - Bli inspirerad till hösten!

 

TOPPconvention den 18 augusti i Växjö! Missa inte chansen att bli inspirerad av några utav Sveriges bästa instruktörer som kommer göra allt för att inspirera dig som instruktör och ledare. Håll koll på vår hemsida www.toppconvention.se och vår facebook där ni hittar mer information om årets TOPPconvention 2019.

 


Nyhetsbrev


Vad händer på Korpen Småland?

facebookyoutubeinstagramhomepage

 

Vår kanslist Lovisa har gått på föräldraledighet tom 31 jan.

Under tiden ansvarar Jessica Almrot för Lovisas arbetsuppgifter. 

Ni når Jessica på  0470- 125 60

kansliet@korpensmaland.se

Kansliet har semsterstängt vecka 28 -31

Ha en härligt sommar!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter