Tillfälligt Parti - Järbo Lina

Nu Endast 24 :-

68% BOMULL, 32% LIN
NYSTAN 50 G = CA 100 M.

Med Lina blir dina projekt svala och hållbara samtidigt som de får ett vackert fall. Med flera jordnära och glada färger att välja bland har du här det perfekta vår- och sommargarnet!”. Materialet lin är slitstarkt och kan hålla många år om man sköter det på rätt sätt. Vanliga linneprodukter är dukar, handdukar och trasor, men linne är också ett omtyckt material i kläder. Många tycker om att göra just disktrasor i lin då det sägs innehålla ämnen som gör att disktrasan inte så lätt angrips av illaluktande bakterier.

VIKING BAMBOO - ENDAST 19 :-

Mayflower Cotton 8/8 - Endast 19 :-

Cotton 8/8 från Mayflower är ett mjukt bomullsgarn av hög kvalitét. Garnet är av 100% bomull och är fast tvinnat vilket gör det lätt att både sticka och virka med. Mayflower Cotton 8/4 passar till sommarplagg, interiör, barnplagg, amigurumi, virkade och stickade rutor mm. 50 grams nystan, ca 75 meter. Stickor 3.5 - 4. Virknål 3,5. Stickfasthet 20 maskor x 24 varv = 10x10 cm. Maskintvätt 60°  ( vit och oblekt 90° )

REA JÄRBO GARNER

facebook

Vi hoppas du får en trevlig helg! Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig via mail eller besök vår webbplats www.ratrika.se