Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Provrigg

Vårt provrum är snart färdigställt!

Vi har påbörjat färdigställandet av vår testrigg. När det är klart kommer vi att klara av att provköra motorer och även kunna belasta stora motorer. Detta är en stor tillgång både för oss och våra kunder. Vi hoppas kunna erbjuda er en tjänst som är smått unik i västsverige. Kontakta oss gärna om ni har frågor eller vill veta mer om vår nya testrigg.


Filminspelning pågår!

Vi passade på att dokumentera installationen av första etappen på vår testrigg. Ni kan se hela filmen på YouTube via länken nedan. Både svensk och engelsk version. Fler filmer följer allt eftersom vi blir klara med installationen.

 

Svenska version på YouTube

Engelsk version på YouTube


Magnetiseringssystem & Spänningsregulatorer

Vi representerar EMRI:s automatiska spänningsregulatorer. Magnetiseings-system bygger vi på en egen beprövad konstruktion. Främst avsedd för vattenkraft, raffinörmotorer och provrum.

Balansering

Vibrationer kan ha flera orsaker. En av dessa är obalans. I vår nya balanseringsmaskin balanserar vi t.ex. axlar, fläktar, rotorer och valsar.
Maskinen har en kapacitet på 10-6000 kg med längder upp till 4 meter. Den klarar delar med en diameter på upp till 1,9 meter.


homepagefacebooklinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.