IT´S PARTY TIME

För fem år sedan, hösten 2014 blev Göthes och Industribeslag ett. Dessa fem lärorika och utvecklande år i Falun, Kungsbacka och sedan en tid tillbaka i Götbeorg vill vi fira med er den 24 oktober på Lindholmen food street market. Det utlovas en riktigt GO eftermiddag och kväll med minimässa, musik, trolleri, god mat och massor av mingel...

PROGRAM

14:30 – 18:00 Mässa med tipspromenad.

18:00 – 19:00 Paus med dryck, musik och mingel

19:00 3-rätters middag med underhållning av trollkarlen Isidor. Efter middagen tar Dj Mattias och ölmästare Sven från Villovägens bryggeri över scenen…

INFORMATION

Precis intill eventlokalen ligger Radisson Blu Riverside där vi har förbokat ett antal rum till ett kraftigt rabatterat pris. För att ta del av dessa priser sker hotellbokningen via Göthes. Anmälda till hotell och middag som inte deltager debiteras respektive kostnader.

ANMÄLAN

Detta evenemang är gratis för dig som har en tidigare, nuvarande eller framtida relation till Göthes Koncernen. Välkommen med din anmälan senast 17 oktober 2019. Observera dock att vi, för att hjälpa till med logi, måste ha din anmälan senast 2 september. 

OBS! Detta är en ifyllbar PDF. Klicka på knappen ovan. Spara ner i PDF format. Fyll i dina uppgifter. Maila tillbaka den till patrik.ostlund@gothes.se.

Göthes Industribeslag AB är en erfaren grossist och distributör av lås- och beslagssystem. Oavsett om det är trä, aluminium, stål eller pvc så har vi de lås och beslag som efterfrågas.

Vi tillhandahåller alla typer av; dörr-, fönsterbeslag, mekaniska - automatiska dörrstängarfunktioner, utrymningsbeslag, mekaniska - elektroniska lås samt byggnadsbeslag.

Vårt omfattande materialcentrum i Falun har mer än 10 000 olika lås- & beslagsartiklar i lager. Förutom huvudkontoret i Falun finns filialer i Stockholm och Göteborg.

facebooklinkedinyoutubeinstagram