Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Det här behöver du tänka på.


Nu har äntligen löpsäsongen satt igång och det börjar kännas i benen att de olika löprundorna har gjort sitt. Kanske siktar du på att springa något lopp?

I början av sommaren finns flera fina lopp: Maraton, Söder runt eller varför inte Långholmen SwimRun?


Den viktiga stretchen
För att hålla längre som löpare ska du komma ihåg den viktiga stretchen av vader och lårmuskulatur efter dina pass. Vi som jobbar med massage vet hur viktigt det är att ta hand om sin kropp speciellt nu när sommarsäsongen sätter fart med olika utomhusaktiviteter.


Lär dig massage genom vår video
Ett bra sätt att ta hand om benen är massage. Vi på Uggla Massage har gjort en enkel instruktionsvideo, där du får tips på bra tekniker och vad du ska tänka på när du ger massage eller får massage av någon annan. 

Mycket prisvärda massagbollar från JobOut, du får tips i videolänken på hur du använder dem på bästa sätt


Erbjudande om Idrottsmassage
Så här i löpartider passar vi även på att ge dig ett erbjudande på Idrottsmassage! Det är en mer djupgående massage med fokus på specifika muskler som belastas extra mycket. Det här är ett korttidserbjudande som måste utnyttjas och köpas innan sista augusti.

Boka två idrottsmassagebehandlingar på 50 min vardera att utföras i sommar och få 10% rabatt. Skriv in rabattkod "löpning" när du bokar

*Rabatten gäller fr.o.m 1/6 - 2019 t.o.m 31/8 - 2019 och går ej att kombinera med andra rabatter, klippkort och erbjudande.


Uggla Massage & Wellness är ett innovativt företag med 30 år i branschen. Uggla är marknadsledande inom rikstäckande företagsmassage och friskvård, med många av Sveriges största bolag som kunder. Företagets huvudsakliga produkt är massage, men har även en stor mängd ytterligare tjänster inom friskvård. Uggla arbetar med innovativa, kundorienterade lösningar och vill ligga långt framme i digitala processer och ”morgondagens friskvård”. 

 


facebooklinkedininstagram

Du får detta mail för att du anmält ditt intresse.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Stockholm,Uggla Massage & Wellness 
Magnus Ladulåsgatan 61, 
118 27 Stockholm, 020 500 200

Göteborg Uggla Massage & Wellness
Stigbergsliden 5b, 
414 63 Göteborg, 020 500 200