När drömmarna är verkligheten

Jag har väldigt stora ambitioner och drömmar! Men drömmarna är inte verkliga, de är inte verkligheten här och nu. De finns inne i mitt huvud. Hur mycket jag än vill att de ska förverkligas eller hur mycket jag än tänker på det så är det drömmar. Visst kan de bli verklighet, men just nu så är det inte det.

Det som är verklighet är livet här och nu. Det är rutinerna jag har, mitt jobb, min familj och de vänner jag träffar. Drömmar ger mig en riktning och inspiration. Det är en anledning till att frihet är viktigt för mig. Friheten i att driva ett eget företag gör att jag upplever att möjligheterna för mig att nå mina drömmar ökar.

Som jag nämnde tidigare är ju drömmar bara drömmar men de kan ju tids nog bli verklighet. Det är också något som redan har hänt. Mitt livs absolut största drömmar har redan slagit in, jag bor tillsammans med mitt livs kärlek och våra två barn. Obeskrivligt häftigt.

Det är resan som är själva livet, sen kan man ju ha mål man reser mot eller så reser man bara utan att ha någon specifik destination. Det faktum att jag lever min dröm gör det inte mindre viktigt för mig att ha fler. De är fortfarande viktiga för mig, de ger mig som sagt en riktning och inspiration. Däremot borde det faktum att jag lever min dröm göra det extra viktigt att jag påminner mig själv om att jag faktiskt gör det, att jag arbetar med att vara här och nu ännu mer och att jag gör det bästa av min vardag. Ibland är tydligen drömmarna också verkligheten.

/Fredrik

Foto: unsplash.com @tkristin

 

Veckans tips

Ta en liten stund och reflektera över följande frågor:

Vad drömmer du om?

Hur påverkas du av dina drömmar?

Hjälper dina drömmar dig i din vardag? 

 

Nytt blogginlägg! "Bli bättre på att vinna över dem som är sämre"

Det är klart att man ska vinna över dem som är sämre!

Nej, det är långt ifrån självklart, många idrottare upplever nämligen att det är jobbigt att tävla mot de som är sämre och presterar i regel sämre då.

Här delar vi med oss av lite tips på hur du kan bli bättre på att vinna över dem som är sämre: 

Bli bättre på att vinna över dem som är sämre

 

Det senaste podcastavsnittet: "Mindfulness (medveten närvaro)"

I det senaste avsnittet fördjupar Fredrik och Mikael sig i mindfulness. Exempel på frågeställningar de diskuterar är: 

- Vad är mindfulness? 
- Hur kan jag hantera jobbiga tankar och känslor?
- Hur kan jag vara mer närvarande under träningar och tävlingar?
- Hur kan jag träna mindfulness?

Du kan lyssna på avsnittet här.  

     

Boka oss direkt

Är du intresserad av en

föreläsning, utbildning, individuell rådgivning/coachning eller individanpassat mentalt träningsprogram för dig, din idrottsförening eller ditt företag?

Hör gärna av dig till oss så återkommer vi med ett konkret förslag! 

 

Följ oss gärna i sociala medier

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.