Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

Valborg, en vecka full med kreativitet

Nu i veckan kommer det hem massor av spännande och överraskande försändelser till alla prenumeranter på Lekogram.se. Vad vi skickade ut förra månaden kan ni se längre ned. Om ni önskar att starta en prenumeration så skickar vi iväg försändelser till nya prenumeranter nu på måndag 6 maj.

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram. Där lägger vi upp månadens försändelser, gilla och kommentera vad ni tycker om dem och lägg upp bilder på era byggverk eller experiment. Kanske en action bild mitt i byggandet eller en bild när ett experiment utförs eller kanske en bild på det stolta mästerverket när det är klart. Låt era nära och kära se vad barnen gör med sin prenumeration på kreativa leksaker, kanske vill farmor eller morfar kommentera med positiv feedback. #lekogram

https://www.instagram.com/lekogram.se/

LEGO Friends 41348 Service- och Underhållsbil

Månadens Erbjudande

Månadens erbjudande - LEGO Friends 41348 Service- och underhållsbil. Serva Olivias gokart genom att tippa rampen och använda repet för att bogsera den upp på lastbilen. Hjälp roboten Zobo att höja plattformen i verkstaden så att Olivia kan ta en titt under bilen och använda verktygen för att göra justeringar. Ordinarie pris 249 nu endast 125:-. Gäller så länge lagret räcker och längst till och med 30/5 2019.

https://www.lekogram.se/product/lego-41348-service-och-underhallsbil

LEGO Äventyr & Mix 

LARGE

LEGO Movie 70827 UltraKatty & Krigar-Lucy!
UltraKatty & Krigar-Lucy

Samarbeta med UltraKatty och Krigar-Lucy från LEGO FILMEN 2 för att rädda den skrämda Emmet från alieninkräktaren! Kontrollera den mäktiga UltraKatty och skapa olika ansiktsuttryck. Sikta mot alieninkräktaren med Lucys armborst ... men akta dig för dess huggande käftar!

MEDIUM

LEGO Movie 70823 Emmets trehjuling!
Emmets trehjuling!

Kan du stoppa en alieninvasion? Ta dina mästerbyggarkunskaper till nya höjder och återskapa scener ur LEGO filmen med Emmets trehjuling! Tanka den här superhöga trehjulingen på bensinstationen. Avfyra en fälg mot alieninkräktaren med katapulten. Hoppa sedan upp i tre hjulingens och fly!

SMALL

LEGO Movie 70841 Bennys rymdstyrka
Bennys rymdstyrka

Flyg ut i rymden med LEGO Bennys rymdstyrka! Landa på planeter med Bennys rymdskepp och utforska med månbuggyn. Kontakta Lenny, Jenny och Kenny med Bennys walkie-talkie. Avvärj utomjordingar med Jennys pistol och leta efter skatter med Kennys metalldetektor!

EXPERIMENT

Alga Science

Alga Science STUNT BUGGY
Stunt Buggy

Bygg en cool Stunt Buggy med tolv ultralätta delar. Montera de breda däcken, installera den supersnabba motorn. Kör, lek och öka drivet med en större packning. Ett roligt bygg­ och teknik äventyr på hjul som ger grundläggande kunskaper om elektronik och mekanik allt detta med denna Alga Science Stunt Buggy.

KidzLabs

KidzLabds Balancing Robot
Balancing Robot

Förra månaden så skickade vi också ut massor av experiment. Prenumeranter på vår kategori KidzLabs fick hem denna robot att bygga och utforska tyngdlagen med. 
KidzLabds Balancing Robot: En mycket talangfull robot som akrobatiskt kan balansera på ett snöre etc med hjälp av tyngdlagen.

Green Science

TinCan Edge Detector Robot
Edge Detector Robot

Förra månaden fick alla våra miljö intresserade utforskare möjligheten att återvinna en burk genom att göra en robot av den.  Experiment Green Science: TinCan Edge Detector Robot - Återvinn en använd dryckesburk för att bygga denna Edge Detector Robot. Det rör sig över din bordplatta utan att någonsin falla av.

LEGO Friends

LARGE

LEGO Friends 41367 Stephanies Hästhoppning
Stephanies Hästhoppning

Hjälp Stephanie and Zack. att förbereda hästarna Paddy och Lucy i sadelkammaren för hästshowen. Tvätta dem på skötselstationen och rykta dem sedan så att de ser så bra ut som möjligt. Sätt på sadlarna och tränsen i stallet, så är de redo för start! Se Stephanie och Zack hoppa över hindren för att försöka ta en plats på den hästskoformade prispallen.

MEDIUM

LEGO Friends 41361 Mias Fölstall
Mias Fölstall

Hjälp LEGO Friends Mia att sköta om sina föl och kaninen i stallet. Led Dolly och Fame till paddocken så att de får sträcka på benen. När ni är tillbaka i stallet kan du ge dem ett äpple eller en morot medan du ryktar dem så att de blir fina, och sedan hoppa in i traktorn för att hämta hö till dem.

SMALL

LEGO Friends 41356 Stephanies Hjärtask
Stephanies Hjärtask

Ta med idrottsstjärnan Stephanie på turné i hennes egen hjärtask. Bygg asken, fyll den sedan med Stephanies mobiltelefon och hårrosett. Övning ger färdighet och Stephanie behöver sin sportutrustning överallt, så se till att packa hennes tennisracket och boll. Att all träning har gett resultat visar Stephanies finaste ägodel – en guldpokal! 

SKAPA

Kul att Skapa

Kul att Skapa Pärlarmband
Pärlarmband

Kul att Skapa fick i mars hem möjligheten att skapa sina egan pärlarmband med detta kit från Kärnans Kul att skapa. 
Pärlarmband, Använd vävramen och skapa fina armband av glaspärlor.

Pyssla

Galt FlowerLights
FlowerLights

Prenumeranter på pyssla fick i mars hem dessa vår blommor med ljsslinga, perfekta att pynta påsken med. 
FlowerLights Gör en ljusslinga av blommor! innehåller formklippta färgglada blomsterark, ljusslinga med 10 LED-lampor mm

Bygga

Stanley Jr, Godislabyrint
Godislabyrint

Med detta hantverksset så bygger du en egen godisautomat. Kavla upp ärmarna och fatta hammaren och spika ihop den helt på egen hand. Sätt ihop trädelarna, plast skyddet, klistra på färgglada stickers och måla den. 


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.