Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tack

Tack alla som har skickat in abstracts för att hålla seminarier. Det är fantastiskt att se hur många intressanta förbättringsarbeten som pågår i hela landet. På konferensen kommer ni att få ta del av många olika seminarier om hur vi i framtiden kan ge patienter och invånare vård av högre kvalitet, mer säkert och tillgängligt. Nu sammanställs seminarieprogrammet och innan sommaren kommer det presenteras så att du kan välja vilka just du vill gå på.

 

7 workshops och ett gediget konferensprogram

Välkommen att ta del av allt övrigt spännande som de två konferensdagarna erbjuder. Vi kommer bland annat att ha sju workshops varifrån du får med dig idéer och inspiration för ert eget arbete.

Läs om konferensprogrammet och alla workshops här
Du väljer workshop ihop med seminarium innan sommaren.

 

Du har väl bokat din plats? 

Utställningsplatser kvar

Det finns fortfarande några platser kvar. Utställningen är strategiskt placerad i stora foajén vid Svenska Mässans kongresshall där alla gemensamma föreläsningar hålls.

Läs mer och boka plats här

 

Spela in en podd

Vänta inte till oktober utan berätta redan nu om ert förbättringsarbete. Det du vill podda om bör passa in i konferensens tema ”Framtiden är nu” eller något av våra fem spår. Varje avsnitt ska vara cirka 10 minuter långt och publiceras kontinuerligt på vår hemsida.

Hitta instruktioner och anmäl ditt intresse att podda här

 

Följ oss på sociala medier: Facebook och Instagram

 

Har du några frågor?

Heléne Aulin-Ivdal Utvecklingsstrateg
Tel: 070-343 78 97
E-post: 
helene.aulin_ivdal@vgregion.se

Eller läs mer på: nationellpvkonferens19.se

Nationella primärvårdskonferensen hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård. 2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen som är konferensvärd.

Du får detta nyhetsbrev för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.