Senaste nytt från Turistkanalen. Om nyhetsbrevet ser konstigt ut, se det i webbläsaren.


Hela Sveriges Digitala Turistbyrå

Nyhetsbrev april 2019

Kartan

Vi har bestämt oss för att verkligen visa att vi är ”Hela Sveriges digitala turistbyrå” genom att positionera alla företag på Turistkanalen på Sveriges turistkarta. Just nu har vi ca 2.500 av kanske 15.000 på plats. Vi har börjat norrifrån. Det kommer att ta lite tid, men du kan hjälpa oss genom att skapa ett konto, logga in och själv nåla upp dig om du inte redan finns med.

Logga in här

Registrera ditt företag här

Hela Sveriges Digitala Turistbyrå

Taggar

När du ändå är inloggad så kan du lägga till nyttiga taggar som hjälper dig att bli hittad. Ett tips, om du som småföretagare bedriver din verksamhet i närheten av ett större besöksmål så blir det en mycket bra tagg. Detsamma gäller alla ortsnamn, som inte är kommunens namn eller finns med i ditt företagsnamn. Våra besökare använder ofta vårt ”Frisök” på startsidan och söker på samma sätt som på Google.

Presentationsfilm

Skulle du kunna tänka dig att göra en selfie med mobiltelefonen på 30-60 sekunder (en enda tagning), där du ”gör reklam” för ditt företag? Gärna med ansiktsbild eller ansiktsbild med bakgrund. Till detta bifogar du 1-10 bilder. Du sänder sedan filmen och bilderna till oss och vi redigerar ihop det du säger med bilden eller bilderna. De första 5-10 sekunderna vill vi gärna visa dig också, men vill du inte det så säger du till. Därefter presenteras detta som en film på ditt konto under hela 2019 utan kostnad. Kontakta oss för ytterligare information om du är intresserad.

Club Turist

Ett sätt att kontakta oss är att bli medlem i Club Turist på Facebook, som är vår kundklubb eller kundtjänst, men annars mailar du till info@turistkanalen.com

 

Med vårhälsningar!

Turistkanalen.se


Hur administrerar jag mitt företag på Turistkanalen om jag inte vet vilken mailadress som är kopplat till företaget?

Gå till För annonsörer och ange din mailadress.

  • Om den är kopplad skickas ett lösenord och du kan logga in.
  • Om den inte är kopplad söker du fram ditt företag och ansöker om att administrera det.
  • Om ditt företag inte finns med ännu så lägger du till det utan kostnad.

Tidigare Nyhetsbrev kan du läsa här:

Mars 2019: http://gantrack.com/t/pm/1834172757891/

Februari 2019: http://gantrack.com/t/pm/1814633474320/

Januari 2019: http://gantrack.com/t/pm/1788862577572/ 

 


facebookinstagramtwitteryoutube

Du får detta nyhetsbrev då vi tror att du är en del av den svenska besöksnäringen, eller är kund till oss. Skulle du vilja avregistrera din adress, klicka här.