Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

HSOK 50 år

Lördagen den 25 maj skall ni boka in i kalendern. Då kommer vi att fira att Haninge SOK fyller 50 år. Vi startar firandet direkt på förmiddagen vid klubbstugan med dag KM för HD20 och uppåt. Avslutar med mat framåt kvällningen se vidare på hemsidan för anmälan och program.


10 Mila

Helgen den 27-28 april avgörs 10 mila i Östra Göinge i Skåne. Vi har ett herrlag på plats, för att bevaka tävlingen följ länken till 10 Milas hemsida.


Nybörjarkurs Vuxna

Start tisdagen den 7 maj länk till inbjudan


Skriet från Hanveden

Hej alla medlemmar i Hanigne SOK! Länge har vi saknat ett gemensat sätt att nå ut med information. Nu återuppväcker vi Skriet i formen av ett nyhetsbrev. 

Orienteringssäsongen är i full gång med tävlingar var helg.

Det har startat en nybörjarkurs för barnen och det är full fart i alla ungdomsgrupper.

Den 2 Maj arrangerar vi en Kretstävling i Ungdomsserien som också gäller som KM för ungdomarna.

Klubben firar 50 år detta år det skall vi fira den 25 maj, se separat inbjudan.

MTBO gängent har varit i Danmark, där de har tävlat och tränat under Påsken.

Nybörjarkurs för vuxna drar igång tisdagen den 7 maj

På tisdagarna finns det mycket att välja på, intervaller med vuxengruppen, alla  ungdomsgrupper som kan behöva skuggor ibland, motionsgruppen som springer med karta, MTBO varierar mellan teknik och karta, spontana promenadgrupper och det bästa av allt soppan efteråt.

Torsdagarna erbjuder teknikträning på orienteringsbana, alla kan delta efter sin förmåga, det är på olika platser, se hemsidan för information om var den är på torsdag. 

 


25Manna 2019 Berga

Ni har väl inte missat att vi tillsammans med Ravinen står som arrangörer för 25 manna i år. Vi kommer att hålla till vid övningsfältet på Berga. Har du inte bokat in det i kalendern är det dags att göra det. Alla kommer behövas när det drar ihop sig till tävlingen.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Haninge SOK eller målsman till en medlem eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.