Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

 

 

Ny lösning för matavfall

En ny matavfallslösning har precis tagits i bruk, ni hittar kärlen utomhus i anslutning till kärlen för restavfall. Det viktiga precis som tidigare är att inte överfylla papperspåsarna så att de kan stängas ordentligt och se till att påsarna är så torra som möjligt. Detta för att minimera risken för fluglarver. Glöm inte att låsa efter dig! Papperspåsarna hittas som tidigare i rummet på gaveln av M24. 

 

Årsstämma 27 maj

Den 27 maj kl 18 är det dags för årsstämma på Silverdals Café. För detaljerad agenda se separat anslag som kommer inom kort. Varmt välkomna!

 

Garagestäd

Föreningens garage kommer att städas onsdag den 8:e maj kl. 07-16. Alla garageplatser måste vara utrymda under den här tiden, vänligen respektera detta så att jobbet kan utföras ordentligt. 

Hemstädning

För er som anlitar städhjälp, kom ihåg att informera om var sopor ska slängas då det tydligt framkommit att så inte alltid är fallet.

Eldebitering

Som ni säkert märkte redan förra månaden är rutinerna ändrade för hur el debiteras oss boende. Från och med nu debiteras alltså den faktiska förbrukningen första månaden i varje kvartal istället för en uppskattad förbrukning som sedan korrigeras.

 

Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter