Problem med att läsa detta brev? Öppna i webbläsaren.

2019-06-14

EVY - Idrottarens val av solskydd.


EVYs unika skyddsformula gör våra produkter mycket lämpliga för extrema väderförhållanden och krävande aktiviteter. EVY stärker hudbarriären och står emot vind, saltvatten, svett och stark UV-strålning.  

EVY används av många idrottare och personer som utsätter sig för extrema situationer där det ställs höga krav på sitt solskydd. Exempelvis deltagarna i en av världens tuffaste tävlingar Atlantic Rowing Race, segeltävlingen Volvo Ocean Race, svenska cykelförbundet, våra svenska mästare i beach volleyboll och andra elitidrottare. EVY är även officiellt solskydd för svenska golflandslaget och Bergström Karlsson sailing som seglar mot OS i TOKYO 2020.

Så vare sig du dyker, spelar beach volleyboll, springer marathon eller bergsklättrar i Himalaya, så kan du känna dig säker att EVY klarar utmaningen. 

 


Några citat från elitidrottare som använder EVY

MICHAEL LINDNORD - Multispotslaget Adventure Racing Team                            

"Jag har använt EVY i nästan 10 år. Det bästa är att den går lätt att smörja in och den håller skyddet så länge utan att man måste återapplicera, även om man under tiden simmat i Stilla havet och krupit i djungeln på alla fyra"

 

ANNELIE POMPE - Äventyrare och världsmästare i fridykning

"Jag har testat många solskydd men EVY är det enda som verkligen fungerar när man blir varm eller dyker och behöver ett långvarigt och extra vattenfast solskydd. EVY är effektivt, bra för huden och miljön vilket är extremt viktigt för mig"

 

KATARINA VANGDAL - Förbundskapten Svenska Golflandslaget 

”Vi måste kunna fokusera på golfen, oavsett hur stark solen är.” Spelare inom Swedish Golf Team utsätts för stark sol under lång tid, vid både spel och träning året runt. Det är viktigt att kunna fokusera på golfen utan att behöva smörja in sig hela tiden eller oroa sig för solen. Det gäller alla våra spelare, hela vägen från juniorlandslag till hösta proffsnivå. Vi behöver ett långvarigt och tåligt skydd som är enkelt att använda, därför vi valt EVY till Swedish Golf Teams officiella solskydd"


Sportig film att dela på instagram / stories


Stolta testvinnare 2019 på bästitest.se

EVY solskydd har vunnit bäst i test flera år i rad på den oberoende testsidan bästitest.se.

SPF 30    Bäst i test - Absorberas snabbt och är vårdande, klibbar inte, UVA- och UVB-skydd

Daily UV Face mousse -  Lämnar ansiktet utan blänk, UVA- och UVB-skydd, lätt att applicera

Kids SPF 30 Bäst i test - Mycket lättarbetad, hållbar, prisvärd och kladdfri


Kort om EVY

EVY SUNSCREEN MOUSSE är baserad på en svensk hudvårdsteknologi som förstärker hudbarriären. Den unika formulan absorberas snabbt och bildar ett skyddande membran som ger ett långvarigt och effektivt skydd. EVY gnids ej av vid bad eller svett samt skyddar mot hudirriterande ämnen. Produkterna är allergitestade och rekommenderas av hudläkare och Vitiligoförbundet.

 

 


Kontakt:

PR/Marknad: Erika Tapper
erika@evytechnology.com 
Tel: +46 (0) 762 357 590 

VD: Margret Pinto
margret@evytechnology.com 
Tel: +46 (0) 735 680 766 

 www.evytechnology.com