Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren

Utforska den fria konsten –

kurs i Vedic Art


I sommar öppnar vi det stora Magasinet för att måla Vedic Art på Frötuna.

Vedic Art är ett konstutövande för dig som längtar efter det fria skapandet. Steg för steg går vi igenom 17 principer som hjälper oss att nå vår kreativa källa. Vi kommer förbi vår inre kritiker och litar mer till vår process. Kursens filosofi är att all kunskap för att skapa redan finns inom oss, den behöver bara väckas! Målarveckorna passar både för dig som inte målat sedan småskolan och för dig som målat mycket. Nybörjare, fortsättare och erfarna är varmt välkomna.

Tiden i ateljén varvas med goda måltider, promenader i de grönskande omgivningarna och kanske ett dopp i Funbo sjön. Njut en skön stund i Frötunas hamam, bastu, relaxrum och utomhuspool. Möjlighet att boka massagebehandling finns.

Alla tar med eget material, vi använder oss utav akrylfärg.

Välkommen till en kreativ semestervecka för kropp och själ!

Marie Meijer-Falk som leder dig genom Vedic Arts 17 steg har under 14 år varit verksam som konstnär och kursledare i måleri och samtal. På Frötuna har hon haft kurser i Vedic Art sedan 2007. 


"Vilken balans mellan vila, aktivitet, skönhet och god mat. Tack! Jag vill ge tillbaka av den värme och omtanke jag fått bada i här denna vecka. Min själ dansar hem påfylld, pånyttfödd och varm av Frötunas och Vedic Artens magiska stunder och omsorger."

Tina Peldan, deltagare

"Härlig ateljé med gott om plats. Väldigt personligt bemötande, en mycket välkomnande atmosfär. Prestigelöst förhållningssätt rakt igenom – andligt och filosofiskt med tid för eftertanke och tystnad. Fantastisk kursledare som varsamt leder gruppen genom processen."

Louise Meibus, deltagare


Se hela vårt program i Frötunas KALENDARIUM

Anmälan och mer information www.frotuna.nu eller info@frotuna.nu


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration? Klicka här.