Hundprogrammet på Swedish Game Fair fortsätter bara att växa! Visa i webbläsaren

Hund växer stort på Swedish Game Fair!

Hundprogrammet på Swedish Game Fair fortsätter bara att växa! Till årets mässa utökas mässan med bl.a. en större hundshow från Mattias Westerlund på Hundskolan Vision, som är Swedish Game Fairs samarbetspartner. En uppvisning som riktar sig mot alla jakthundsägare och hundintresserade.

Hundskolan Vision ny officiell samarbetspartner

Hundskolan Vision och Webdog blir officiell samarbetspartner med Swedish Game Fair och detta är vi mycket glada för! Mattias Westerlund är med sitt företag, sin kunskap och breda erfarenhet som gjord för Sveriges största jakthundsmässa.

Har du inte upptäckt Webdog? Webdog är korta med pedagogiska hundträningsfilmer som du köper och som du har tillgång till så länge som du har en telefon, en surfplatta eller en dator och en uppkoppling. Du och din hund kan träna när det passar och på de moment som du känner att du vill gnugga lite extra på.

68% aktiva hundägare

Visste du att 68% av 2018 års 26 321 besökare var aktiva hundägare?! Dessa kommer kunna uppleva ännu fler tävlingar och aktiviteter under årets mässa. 

Förutom stora AGRIA SWEDISH GAME FAIR CUP som givet går av stapeln med över 300 tävlanden, så anordnar även Jaktspaniels i Sverige, JIS, ett mindre Working test som blir mycket publikvänligt. Riktigt kul inslag på mässan, så de som vill titta på arbetande retrievers och spaniels har fullspäckade dagar att se fram emot på mässan.

För första gången presenteras även BPH, Beteende-Personlighetsbeskrivning Hund, på mässan. Detta arrangerar av Nykvarns BPH-bana och ger besökarna möjlighet att testa sin hund på plats under alla tre mässdagar.

Populära tävlingen Scurryn tillbaka!

Jaktspaniels i Sverige står som värd för den populära tävlingen Scurryn, som är en apporteringstävling på tid för alla vid dammarna och även den mycket publikvänlig och rolig att titta på. Ni hittar all info om denna på vår hemsida under hundprogrammet inför mässan.

Triss i hundtest!

Hundtest kommer till Tullgarns Slott med sina permodjur där alla hundägare och olika raser är välkomna att testa hur sina hundar reagerar mot t ex en radiostyrd älg eller vildsvin. Ett populärt inslag är också uppvisningen, på stora Slottsarenan, där besökarna kan lära sig hur jakthundar arbetar i olika situationer. 

Flera sponsorer

Välkända Magnusson Petfood AB och Pejlföretaget Ultracom OY är två företag som väljer att synas stort på mässan och går in som nya sponsorer i hundprogrammet för två olika tävlingar under mässan. Magnusson Petfood AB är sponsorer för Jaktspaniels i Sveriges Working Test och Ultracom OY är nya sponsorer för Tullgarnsapporten. Ni hittar såklart alla deras nyheter och attraktiva produkter i deras montrar på mässan.

Utkast ur hundprogrammet

Hundprogrammet är fullt med spännande aktiviteter för hundar och deras ägare. Vad sägs om Skyddshundsuppvisning, Konstgryt hos Grythundsklubben, Retrieveruppvisning av Swedish Gundog League, Rasparad varje dag och Spår-och Eftersöksclinic med Helena Lyckoskog och Calle Ekström? Här finns allt!


Swedish Game Fair är ett mecka för din jakthund och dig som hundägare! Är du som utställare intresserad av att synas som sponsor i hundprogrammet? Kontakta oss!

Patric Dalfjärd

Erik Polfjärd-LarssonVill ditt företag medverka i mässtidningen?
Kontakta magasin@vildmarken.se idag!

www.swedishgamefair.se

facebookinstagram