Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Senaste nytt från Elpro. Nr 2 april, 2019


VD har ordet

För att möta framtidens krav och behov pågår för tillfället ett intensivt arbete hos oss på Elpro. Som vi berättat om tidigare har första spadtaget till vår nya anläggning tagits och för tillfället pågår markarbetet för fullt. Vår förhoppning är att tidsplanen, med inflyttning under 2019, ska hålla. Vi är också igång med att under vår kvalitetschef Jonas Wohnerows ledning certifiera oss enligt ISO-standarderna 9001 och 14001. Båda dessa aktiviteter kan du läsa mer om i separata artiklar i detta nyhetsbrev.

Läs mer >>


Spaden i backen – för nya anläggningen

I strålande februarisol togs det första spadtaget till Elpros nya anläggning på Tokebacka strax norr om infarten till Alingsås. På plats att förrätta det symboliska ”grävandet” fanns Karl-Johan Karlsson (C), samhällsbyggnadsnämndens ordförande, Marcus Lerander, vd TB-Gruppen, samt Eivind Ottoson, vice vd och ägare till Elpro. 

Läs mer >>


Klart med ny Marknads- och säljchef

Så är då rekryteringen av en ny Marknads- och säljchef klar. Det blir Henrik Karlsson som tillträder den tjänsten och går allt som planerat kommer han att finnas på plats till sommaren. Henrik är 45 år, har två barn och fru och är ”uralingsåsaren” enligt honom själv. Närmast kommer han från en tjänst som Area manager Norden på Dickson-Constant som jobbar med tekniska tyger. Dessförinnan har han varit säljare av Volkswagen personbilar hos Börjessons Bil i Alingsås och även verkat på Telia i en rad olika befattningar.

Läs mer >>


ISO-arbete för rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris

För tillfället pågår ett intensivt arbete på Elpro med att uppgradera och certifiera företaget enligt senaste ISO-standard 9001:2015 (kvalitetsledning) och 14001:2015 (miljöledning). Ett arbete som startade i februari och där planen är att det ska vara klart lagom till inflyttning i den nya anläggningen i slutet av innevarande år.

Läs mer >>


Stor publicitet i pressen

Under senare tid har Elpro figurerat flitigt i pressen. Bland annat har Svensk Verkstad uppmärksammat Elpro på sin hemsida och i sitt nyhetsbrev. Svensk Verkstad är branschmagasinet för tillverkningsindustrin och som når alla mindre och stora verkstadsföretag. Tillsammans har dessa mer än 20 000 anställda och investerar varje år över 5 miljarder kronor i maskiner, kringutrustning, utbildning och marknadsföring. Svensk Verkstad Magasin med dagliga digitala nyhetsbrev når förutom verkstadsföretagen även inköparna på OEM- företagen.

Lokalt har såväl Alingsås Tidning som Alingsås Kuriren gjort helsidor omElpros kommande satsningar. Kul tycker vi!

 

Länk till Svensk Verkstad 


Hitta rätt direkt!

För att underlätta för dig som frågeställare ber vi dig kontakta nedanstående personer utifrån ditt behov för att få snabbare hjälp.

 

Thomas Johansson – Affärsutveckling nya kunder / Business development new customers

Telefon: 070-5560068

Mail: thomas.johansson@elpro.se

 

Eivind Ottoson – Offerter, priser samt order / Quotes, prices and orders

Telefon: 0322-66 85 52

Mail: eivind.ottoson@elpro.se

 

Jesper Ottoson – Utveckling, programmering och konstruktionsärenden / Development, programming and design issues

Telefon: 0322-66 85 54

Mail: jesper.ottoson@elpro.se

 

Linus Lindgren – Leverans- och produktionsärenden / Delivery and production issues

Telefon: 0322-66 85 55

Mail: linus.lindgren@elpro.se

 

Jens Johansson – Inköpsärenden / Purchasing issues.

Telefon: 0322-66 85 53

Mail: jens.johansson@elpro.se 

 

Jonas Wohnerow – Kvalitetsärenden / Quality issues

Telefon: 0322-66 85 62

Mail: jonas.wohnerow@elpro.se 


Elpro AB
Bultgatan 8
441 38 Alingsås

Telefon: +46-322-66 85 50
Fax: +46-322-66 85 69
www.elpro.se

linkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.