Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

TV är framtiden.

De senaste veckornas presentationer och nyheter ger skäl att tro att vi kommer fortsätta samlas i TV-soffan. Härligt! För inblick i framtiden, med en spännande höst, rekommenderar vi att spana in denna länk.

Har du ännu inte en smart lösning på kontoret för att strömma video och hålla föredrag, eller se viktiga nyheter och favoritprogram hemma, så kan våra konsulter leverera och installera produkten Apple TV (4:e gen eller 4k) åt dig från 3 258 kr (inkl hårdvara). Vid hembesök kan du nyttja RUT-avdrag på installationskostnaden. Mejla för tidsbokning på:
support@kullander.se

Automagiskt.

Nya AirPods – med trådlöst laddningsetui – kombinerar smart design med banbrytande teknik och kristallklart ljud. AirPods drivs av det nya Apple H1-chippet, vilket gör att du kan använda Siri med bara rösten. Dessutom får du upp till tre timmars samtalstid på en enda laddning.1) 

  • Startar och ansluter automatiskt
  • Enkla att ställa in till alla dina Apple-enheter2)
  • Snabb åtkomst till Siri – säg bara ”Hej Siri”
  • Dubbeltryck för att spela upp eller hoppa framåt
  • Nya Apple H1-chippet ger snabbare trådlös anslutning till dina enheter
  • Laddas snabbt i etuiet
  • Etuiet kan laddas trådlöst med en Qi-kompatibel laddningsplatta eller via Lightning-kontakten
  • Fylligt ljud
  • Växla smidigt mellan enheter
  • Lyssna och prata hela dagen med flera laddningar från det trådlösa laddningsetuiet3)

1) Testerna utfördes av Apple i februari 2019 med förhandsversioner av AirPods (andra generationen), laddningsetui och trådlöst laddningsetui samt mjukvara i kombination med iPhone XS Max och förhandsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 procent. Testerna bestod i att ladda ur batteriet på AirPods fullständigt genom att ringa ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer. 2) Kräver ett iCloud-konto och macOS 10.14.4, iOS 12.2 eller watchOS 5.2. 3) Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning.

Skönheten med odjuret.

iMac är nu fullpackad med de senaste processorerna, snabbare minne och kraftfull grafik. Och den har den ljusstarkaste och klaraste Retina-skärmen som finns på en Mac. Det är en riktig best, trimmad till max.

Processor, minne och lagring kan konfigureras.

Finansiera nya iMac, genom hyravtal i 36 månader, från 579 kr/mån ex moms (försäkring ingår, med 1 000 kr i självrisk). Se hur det fungerar i filmen nedan:

Klicka på bilden för att se filmen.

Nytt ansikte på Kullander.

Vi välkomnar Andreas Esteves, företagssäljare till Kullander!

Vi vill välkomna ytterligare en talang till vårt Kullander team. Andreas kliver in i rollen som företagssäljare. Han kommer från en bakgrund med både försäljning och chefsroller (bl.a. för Atea och Symantec).

Andreas har med sin bakgrund lätt att förstå rollen och de utmaningar man har, som IT-beställare, men också komplexiteten av att välja rätt i IT-djungeln – både på kort och lång sikt. 

Andreas genomgår just nu ett flertal internutbildningar under uppstarten här hos oss, därefter är det stor chans att han dyker upp hos dig. Vi på Kullander är glada över att ha Andreas på plats hos oss. Mail: andreas.esteves@kullander.se

Uppgradera till iPad Air.

Massor med kraft för pengarna.

Nya iPad Air är tunn, lätt och redo för allt. A12 Bionic-chippet med Neural Engine ger kraft och intelligens på en helt ny nivå. Den har en härlig 10,5-tums Retina-skärm med True Tone som är behaglig att titta på i alla typer av ljus.1) Plus supersnabbt wifi och 4G LTE Advanced2) och stöd för Apple Pencil och Smart Keyboard3). Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att uppgradera till nya iPad Air.

1) Skärmstorleken mäts diagonalt. 2)Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced och 4G LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på www.apple.com/ipad/LTE3) Tillbehör säljs separat. Apple Pencil (första generationen) är kompatibel med 9,7-tums iPad Pro, 10,5-tums iPad Pro, 12,9-tums iPad Pro (första och andra generationen), 10,5-tums iPad Air, iPad (sjätte generationen) och iPad mini (femte generationen). Smart Keyboard är kompatibel med 10,5-tums iPad Air och 10,5-tums iPad Pro.

iPad mini. Redo för stordåd.

iPad mini är redan omtyckt för sitt format och sin kapacitet. Och nu finns det ännu fler anledningar att gilla den. A12 Bionic-chippet med Neural Engine. 7,9‐tums Retina-skärm med True Tone1). Och stöd för Apple Pencil2) , så att du kan fånga dina bästa idéer oavsett när de dyker upp.

1) Skärmstorleken mäts diagonalt. 2) Apple Pencil säljs separat. Apple Pencil (första generationen) är kompatibel med 9,7-tums iPad Pro, 10,5-tums iPad Pro, 12,9-tums iPad Pro (första och andra generationen), 10,5-tums iPad Air, iPad (sjätte generationen) och iPad mini (femte generationen).

Byt in din telefon, tablet eller dator.

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se
Vi svarar vardagar mellan 09.00 och 17.00.

Malmö
Fridhemstorget, 217 53 Malmö

Vardagar 10:00 - 18.00 • Lördag 11.00 - 15.00 • Söndag Stängt

TM och © 2019 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter