Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 11 2019


Hej på er alla!

I dagens Cheerinfo har vi nöjet att presentera Natali som nu är anställd för projektet Trygg Idrott, nedan finns en kort presentation. Tveka inte och hör av er till henne med inputs till projektet. Hon kommer inom kort att höra av sig till er alla men som hon skriver, tveka inte och hälsa om ni skulle se henne i en hall.

Inbjudan också till ICU utbildning, men notera att det är Preformance Cheer. Den kommer hållas i Slovenien.

En påminnelse också om att sista dag för anmälan till RM-SM är idag, 5 april. Sen hoppas jag att ni alla skickar ett tack till de som skall jobba som funktionärer för er på RM-SM. Så positiva som är och fantastisk härliga. Enormt roligt att de är taggade precis som vi. Vi börjar längta och se fram emot RM-SM nu, sen plötsligt kommer jag på att vi ju skall tävla på ett VM först! Så med idag finns också info om kontaktuppgifter under VM tiden då jag och Sofie kommer vara i USA för VM.

Jag vill även påminna om att gå in på vår hemsida och kolla över uppgifterna vi har på er som förening under fliken ”Börja med Cheerleading” ”Föreningar i Sverige”. Vi saknar många loggor och titta gärna igenom så att vi hänvisar till rätt hemsida då vi har många som vill börja med cheerleading går in via vår hemsida för att hitta närmaste förening.

  

Soliga Cheerhälsningar

Kia
Föreningskonsulent


Anmälda och kvalande lag till RM SM 2019

Inför RM/SM Kvallistan för RM och SM finns nu ute.

5 april är sista dagen för anmälan till RM/SM!

Information till de lag som kvalificerat sig finner ni här!

Många lag har redan anmält sig och även en hel del funktionärer. Det är väldigt roligt och få mejl av era funktionärer då många är laddade och så positiva. Tack för att ni alla ställer upp och tillsammans jobbar för vår underbara sport!


ICU Blue Course

Slovenian Cheerleading Association in cooperation with ICU invites all coaches to ICU Global Coaching Techniques (GCT) for Perfomance Cheer, the Blue Level II Course, which will be will be carried out by Liz Rifino. ICU Global Coaching Techniques (GCT) for Performance Cheer is a part of ICU educational courses.

 

Course is valid for four years, and for participation it is necessary to have the valid Blue Level I Course for Performance Cheer.

Date: 11th of May 2019

Location: Faculty of Sport, University of Ljubljana, Gortanova ulica 22, 1000 Ljubljana, Slovenia

Price and aplications: Available soon!

Contact person: Katarina Cafnik,
e-mail address: katarina.cafnik@cheerleading.si,
mobile phone number: 0038670873739


Får vi presentera Natali Flach 40 år

En gång Cheerleader, alltid Cheerleader! Den frasen låter onekligen klyschig men det finns inget bättre sätt att beskriva vad Cheerleading betyder för mig.

Under åren som aktiv hann jag med både Coed , All girl och har flera SM guld med mig från denna tid.

Nu var det så länge sen att jag inte ens vill räkna men jag har alltid saknat Cheerledingen.

 

Nu har min tolvåriga dotter börjat och brinner för sporten precis på samma sätt som jag själv en gång gjorde och fortfarande gör. Något jag är oändligt tacksam för.

Att få uppleva denna resa en gång till är magiskt.

Till vardags arbetar jag som projektledare. Förutom det spenderas en hel del tid i sporthallar, på den berömda blå mattan.

Jag är även en mycket stolt Prep Cheer Coach, det vill säga tränare för lag som är mästerskaps förberedande. Vi har just avverkat vår första tyckartävling som laget skötte med bravur. 

Jag kommer att utveckla och utforma projektet Trygg Idrott åt SCF med stöd från Riksidrottsförbundets stadgar. Det finns en chans att ni kommer att höra från mig inom kort. Hoppas ni vill ta er tiden och hjälpa mig i denna viktiga process trots att vi alla är mitt i en hektisk tävlingssäsong.

Ser ni mig på någon tävling, kom gärna fram och hälsa. Det är alltid mycket trevligare när man har ett ansikte och en röst att knyta till namnen.


Kontaktinformation under JVM & VM 2019

Under perioden 22 april-2 maj kommer Kia och Sofie befinna sig i USA för VM och kan ej nås via telefon. Elin finns hemma på plats och henne når ni på telefon och mejl, se vår hemsida för de kontakttuppgiftera.

Andra kontaktvägar under denna period är följande:

Press & media gällande junior-VM och VM: press@cheerleading.se 

Föreningar och andra som har allmänna frågor om verksamheten: scf@cheerleading.se


Hjälp till och uppdatera föreningssidan

Under fliken "Börja med Cheerleading" finns en flik med alla föreningar i Sverige som är medlemmar hos oss.

Där är en hel del nyblivna cheerleaders som är inne på denna sidan och söker information om förening närmast där de bor.

Jag vill uppmana er alla och titta igenom så hänvisningen till er hemsida stämmer så de hamnar rätt när de söker information.

En del av er saknar också logga, den får ni gärna skicka in så vi kan uppdatera med den vid ert föreningsnamn.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlemmar till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.