Nyhetsbrev April

Hej kära Syvänner!

Då har det gått en månad igen. Fattar inte riktigt var tiden tar vägen. Jag tror att det är så för alla. Man har så många järn i elden.

Lite spännade nytt.

Vi kommer att byta ut vår smala bomullspets. Till en snarlik något bredare. Samma leverantör som av vår jättepopulära 30mm spets. 21mm spets till och börja med vit och rosa.


I julas hade vi ett julklappstips, ett skärkit som bla innehöll en knallrosa OLFA 45mm rullkniv. Den har vi fått önskemål om. Så då tog vi in den. 159:-


Kanske fel säsong men en trevlig reflexdetalj har landat. Annoracksnodd med reflextråd. 8:-/m eller 25m 180:-

Månadsvaran April kanske inte blir lika populär som Pinchett flickorna vi hade som månadsvara förra månaden. men man vet aldrig . Månadsvaran April är en 24cm skräddarsax för endast 79:- (129:-) Mycket prisvärd!Vill också upplysa om att nu står Benny på kö för att byta sitt andra knä. Det ska bli så skönt att han slipper ha ont. Den västa artrosförsliting jag sett sa sjukgymnasten som skulle hjälpa Benny med knät. Finns inget att göra. Ben skaver mot ben. Så byte gäller. Det kommer ju att ställa till det för vår verksamhet. Det kan bli så illa att vi stänger några dagar.

Som jag brukar, lite om oss själva också

När det är lite kämpigt är det en tröst att kika på sina barnbarn. Bilder och särskilt filmer. Man får vara med lite grann fast man inte träffas så ofta.

Lilla Selma som säger God Natt till mormor och morfar i TV.ns fjärrkontroll. En film man blir varm i hjärtat av.


 Ted är bara 10 månader, när den här filmen togs. Blir 1 år i maj. Jag häpnar en sån stark liten kille.


Ingen kan låta bli att bli glad av att titta på Rasmus när han busar med morfar.


Mormor blir så solt när Vanja också vill sy. Precis som mamma, mostrar och mormor. Ett täcke till Kitty blev det.


Ett projekt som jag funderat på ett tag. I vår trapp har vi som en liten hylla. Har tidigare haft krukväxter där med belysning. Men har tröttnat lite på det. Gullrankan har växt fast  i väggen med fula märken som följ. Vi orkar verkligen inte tapetsera om hela trappen. Så det fick bli en annan lösning .

                                          Före

Efter

Min samling "Världens barn kommer till sin rätt"

Fotona under har "fel ram" har inte hunnit byta. Dom lutar bara mot väggen (hade dem på väggen tidigare). Tror det blir finare med en svart smal ram utan passepartout. Skulle dessutom få plats med fler foton. Skulle vilja ha en sida med bilder från "förr" på Bennys och mina syskon. Och framför allt våra föräldrars bröllopsbilder. Tycker att svarvita äldre bröllopsbilder är så vackra. En fin bild på mig och mina syskon har jag. Men övriga bilder saknas, får be mamma och min svärmor om kopior.

 

Till sist ett, två, tre, hopp.Kram från Bibbi