Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter från TTF - Forum för Logistik

Senaste nytt från TTF

Foto: Försvarsmakten respektive Wikimedia Commons

Beredskapslogistik – seminarium 23 maj 2019 i Stockholm

TTF - Forum för Logistik förbereder tillsammans med Totalförsvarsstiftelsen ett seminarium på temat Beredskapslogistik. Bakgrunden är att den civila transportapparat som såväl de militära myndigheterna som samhället i stort blir extra beroende av i en kris-/krigssituation inte omfattas av flertalet övriga myndigheters beredskap, vilket bör belysas. Särskilt i dessa tider av nya hotbilder mot Sverige och den oroliga omvärld vi befinner oss i.

En frågeställning bland många är naturligtvis hur svenska transport- och logistikföretag liksom transportköparna påverkas av en kris-/krigssituation. En följdfråga är om det exempelvis finns något fungerande regelverk att hålla sig till när myndigheterna ställer krav på civilsamhällets resurser?  

Avsikten är att genomföra programmet med deltagande av såväl svenska som utländska experter och att göra det i nära anslutning till att Försvarsberedningen lämnar sin rapport i mitten av maj.


Programmet uppdateras löpande
Anmälan TTFs medlemmar erhåller 500 kr i rabatt, vilket anges i anmälan. 

Datum & tid

23 maj 2019 kl. 09:15 - 17:00

Plats

KTH Campus, våning 3, hörsal Q1, Malvinas väg 4, Stockholm


Detta är ett nyhetsbrev från TTF - Forum för Logistik 2019 mars

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.