Sex goda skäl för ett mässbesök

Lagom till planeringen för inköp av läromedel samlar vi Sveriges största läromedelsproducenter under ett tak! Att besöka mässan är kostnadsfritt, men det finns självklart fler anledningar att besöka mässan.

Läs mer

Miniseminarier på mässan

Under Läromedelsmässan kommer GR erbjuda alla besökare att ta del av spännande miniseminarier och samtalsdiskussioner. Klicka på länken för aktuella programpunkter. Varmt välkomna!

Läs mer

Tidplaner för beställning 2019

Beställ senast 23 maj och få årets huvudleverans redan före sommaren! Boka in v. 24, 25 eller 26 via bok@goteborgsregionen.se eller 031-335 5398, annars sker leverens som vanligt vecka 32-33.

Se årets tidplaner

Digitalt berättande i modersmål

I fredags anordnade GR en föreläsning och workshop kring digitalt berättande med fokus på språkutveckling och MIK för modersmålslärare i sju kommuner. Läs mer om hur vi kan stötta er i arbetet med digitalisering...

...här

Tips för Läromedelsbeställning

Nu kan all personal själva förbereda och skicka vidare en beställning till skolans ansvariga. Dessutom kan man döpa och skapa flera orderblock. Kontakta oss för hjälp! Ännu fler nyttigheter kommer i april!

Testa här

Earth Hour 2019

Den 30 mars varje år uppmanas vi att släcka och stänga alla lampor och elektronik. Med koppling till temat #Connect2Earth har vi samlat några av våra filmer under etiketten Earth Hour.

Se mer

UR om EU, demokrati och bildtrix

URval: Rädda världen (försk, premiär 28/3), Bildbang (F-3), Dröm om demokrati (4-6), Fatta EU (7-9), Vem bestämmer vad? (7-9, på lätt svenska m.fl. språk), EU i fokus och Sverige och världen - EU (gymn).

Se mer

Konferens med fokus på sfi

Det ESF-finansierade projektet InVäst startade 2016 i syfte att stärka organisationers kompetens i att ta emot nyanlända. Nu summerar vi och blickar framåt: hur tar vi erfaranheterna vidare? Varmt välkommen!

Läs mer

Du får detta nyhetsbrev eftersom du aktivt valt att prenumerera på information från Göteborgsregionen (GR) eller på något sätt är aktiv i GR:s arbete. Läs mer om hur vi på Göteborgsregionen (GR) hanterar dina personuppgifter: Integritetspolicy  

Avregistrera   Webbversion