Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Vattna vist och smidigt med Flopro

Wexthuset är glada att presentera en ny bevattningsserie för Skandinavien. Flopro är ett engelskt kvalitetsmärke för all slags trädgårdsbevattning. Miljötänk och bra funktion med ergonomisk design och friska färger. Tillverkas i Europa med högt kvalitetstänk som rostfritt stål och UV-tålig plast. Flopro är dessutom kompatibel med gängse bevattningssystem på marknaden – bara att koppla in och vattna!

Här hittar du länk till högupplösta bilder och här hittar du våra bevattningsprodukter på www.wexthuset.com.

Träffa oss gärna på Nordiska trädgårdar, Älvsjömässan 21-24 mars. Vi finns i monter A06:16, där du kan se vår nya vattenserie tillsammans med fler spännande, miljösmarta nyheter och givetvis våra vackra växthus. Välkommen!

 

Multisprutpistolen Aqua har smidig reglering av flödet vilket spar mycket vatten. Åtta olika inställningar på strålen vilket gör den användbar från rengöring med hård stråle till dimvattning av nysått. 169 kr.

Med teleskophandtag kommer sprutpistolen åt precis överallt. Längden kan justeras steglöst mellan 72-102 cm och vattningen styrs med av- och på funktion. Miljösmart då det spar många liter vatten. Munstycket kan vridas 180 grader för att komma åt alla krukor och amplar.  329 kr.

Professional sprutpistol i metall (också kopplingen) med ergo-nomiskt grepp för extra kvalitetskänsla. 269 kr.

Slangvindan är lättkörd, prydlig och smidig. Motverkar att slangen veckas eller vrider sig.  30 m slang med munstycke ingår. 

Slangen har hög kvalitet, UV-resistent, tryck- och temperaturtålig. Fr 789 kr.

Slanguiden är en fiffig ledare som hindrar slangen att trassla och stöta emot känsliga växter och andra hinder. 59 kr.

Dragonflysprinkler är både en dekoration och vattenspridare. Stadigt markfäste i stål, trollslända av aluminium och glas i mitten. Kan vattna upp till en diameter av 9 meter och täcka 63 kvadratmeter. 459 kr.

Ett praktiskt startset med både munstycke (reglerbar stråle) och kopplingar. Flopro är kompatibel med alla gängse märken, bara att koppla och vattna! 249 kr.

Vattenspridaren är justerbar för skräddarsydd, miljövänlig vattning. Kan vattna upp till 196 kvadratmeter. Redskap för rengöring av munstyckena medföljer. 419 kr.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt påwww.wexthuset.com . Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.