Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

VÅRSTÄDNING

på kontoret och i maskinparken?

Har ditt företag gamla enheter som inte används, eller är det bara tid att förnya maskinparken? Låt oss räkna ut inbytesvärdet, som ger dig bättre pris vid uppgradering till nya! våra konsulter kan genomföra hela installationen, flytta över data och ställa in konto, så att du är igång på nolltid. Vi besöker gärna ditt företag och berättar mer – eller varmt välkommen till butiken!

Se vår animerade film nedan om hur det går till att hyra IT, där vi förbereder den efter ditt företagsbehov.

Klicka för att se filmen

DISPLAYBYTE PÅ IPHONE

– snabbare med "same day service"!

Vi strävar efter att säkerställa så snabb och säker hantering av dina enheter som möjligt. På bokad tid kan du lämna din iPhone 6/6s eller nyare med spricka i glaset till vår auktoriserade serviceverkstad och hämta den reparerad samma dag. Vi ber dig gå igenom stegen nedan innan du lämnar din telefon. Välkommen att höra av dig till support@kullander.se eller 040-10 08 30 för tidsbokning.

*Med reservation för ändrade priser.

MOPHIE

"Charge Stream Powerstation Wireless"

Nu har vi fått in nya powerbanks från Mophie, som även fungerar med trådlös laddning (Qiteknik). Det gör att du kan vara mer mobil än någonsin och dessutom ladda enheter som behöver sladd genom USB-porten med 10W.

NYA ANSIKTEN PÅ KULLANDER

Vi välkomnar Mikael som ny B2B-säljare!

Mikael är anställd som företagssäljare och som KAM. Mikael kliver rakt in i hetluften och avlastar övriga B2B-säljare här hos oss. Han kommer sälja vårt koncept Bekymmersfri IT med fokus på Apple Management. Mikael har tidigare erfarenhet kring B2B försäljning från bl.a. Apple Emporia. Vi är stolta över att ha Mikael på plats hos oss och önskar honom lycka till. 

Mail: mikael.eriksson@kullander.se
Telefon: 0720-807540 / 040-6280840

Vi välkomnar Pierre till vår supportavdelning!

Pierre är det senaste tillskottet i vår Helpdesk. Han kommer främst hantera ärenden från avtalskunder och avlasta våra utekonsulter i supportfrågor. Pierre har flera års tidigare erfarenhet av (och på) Apple och inom Apples produktsortiment. Vi är stolta över att kunna välkomna Pierre till vår supportavdelning!

Mail: support@kullander.se
Telefon: 040-100830

Vi välkomnar Lina till vårt lager!

Lina har varit med oss ett tag och vet var alla produkter hör hemma. Hon ser till att våra inleveranser hamnar på rätt plats och håller ordning på reservationer. Vi är stolta över att ha Lina hos oss på vårt lager!

Mail: lina.glambeck@kullander.se
Telefon: 040-100830

BYT IN DIN TELEFON, TABLET ELLER DATOR

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se
Vi svarar vardagar mellan 09.00 och 17.00.

Malmö
Fridhemstorget, 217 53 Malmö

Vardagar 10:00 - 18.00 • Lördag 11.00 - 15.00 • Söndag Stängt

TM och © 2019 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter