Järbo Raggi - Från Endast 44 :-

Sista veckan på vår Raggi REA !

Nu sänker vi det redan låga priset med 5 :- per nystan

 

Gäller tom 20 /3

Plommon/Grå Print

Skogsgrön print

Höstlöv print

Orange

 

Lime green

Turquoise

Raggi 150g - Från Endast 54 :-

Cinnamon Print

Folklore Print

Petrol Print

 

 

 Priserna gäller endast tom 20/3 eller så långt lagret räcker.

 

BUMBO ACRYL PRINT 150G - ENDAST 49 :-

Bumbo Acryl är det ultimativa läckra akrylgarnet från Bumbo. Det är det ideala garnet till halsdukar, nissar, djur, filtar, tröjor ja allt man kan tänka sig att sticka i denna läckra akryl kvalitet från Bumbo.

Den består av 100 % akryl av finaste sort. Den finns i ett många olika färger. Bumbo Acryl är också den kvalitet från Bumbo som betecknas som nissegarn. Bumbo Acryl löper 525 m på 150 gram.

NYHETER

JÄRBO FUGA - ENDAST 13:90 PER NYSTAN

86 Ocher

26 Chockrosa

39 Brun

65 Roströd

78 Beige melange

83 Old rose

En tidlös klassisker. I över 50 år har Fuga skänkt värme, glädje, färg, mode och stil åt folket. Med massvis av färger att välja bland och design att sätta stickorna i fortsätter detta omtyckta garn att erbjuda något för alla. Prova du också! När ullen blandas med syntetfiber framträder ett mångsidigt material med många goda egenskaper. Garnet blir värmande, följsamt, lätt att arbeta med och går lika bra att sticka som att virka. Det bästa? Du får ett prisvärt garn som håller hög kvalité.

 

Obs priset gäller vid köp av hel paket om 10 nystan.


facebook

Vi hoppas du får en trevlig helg! Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig via mail eller besök vår webbplats www.ratrika.se