Burundi-Hjälpens nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Din gåva når fram!

För att ge befolkningen tillgång till rent dricksvatten, bygger vi vattenanläggningar och den femte anläggningen blir klar nu i mars och mer än 25 000 människor i Kizuka får tillgång till rent hälsobringande vatten.

Rent vatten ger tydliga resultat, dödstalen minskar drastiskt, mindre sjukfrånvaro och barnen får bättre studieresultat. Genom att inkludera lokalbefolkningen, föräldrar, lärare, i utformningen av arbetet, bidrar Burundi-Hjälpen till en mer välmående miljö, friskare barn med ljusare framtidsutsikter.

Var med och stöd Burundi-Hjälpen och gör det möjligt för oss bygga vidare så att barn och vuxna kan dricka sig otörstiga och få ett bättre liv.

Tack vare alla generösa människor och organisationer som ger sina gåvor till arbetet har vi i snart tio år kunnat rädda liv och hjälpa tusentals människor, framförallt barn.

Rent vatten, Mat, Sjukvård är exempel på vad som gjorts och bidrag till utbyggnad av skolor, så alla barn ska få möjlighet till skolgång.

Är du nyfiken på var gåvomedlen hamnat och vill se hur de förändrat liv? Klicka här.


Tack vare dej, kan livet förändras för de mest utsatta och ge alla en framtid och ett hopp. 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid, en viktig del av arbetet, vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100 % av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.


Din gåva gör skillnad! Med din gåva, ger du människor ett bättre liv!

 "Helping people to help themselves.... now thats real help!" kommentar på vår Facebooksida

Information om vårt arbete hittar du här på vår hemsida.


Vill ni få besök? Vi påminner om att vi gärna besöker er och berättar mer om BURUNDI-HJÄLPEN:s arbete. Låter det intressant?

Kontakta oss gärna på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070/2337941.


Uppdatera din mailadress klicka här           

Vi sänder vårt Nyhetsbrev till de som vi tror kan vara intresserade.
 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.