Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev, mars 2018

Hej!

Vårterminen är igång och förhoppningsvis kommer våren snart med lite sol och spirande grönska. Oavsett vädret är det hög tid för ett nyhetsbrev.

I detta nyhetsbrev informerar vi bl.a om årsmötet, tävlingar som varit och som kommer samt att ett påsklovsäger håller på att planeras.

Hälsar styrelse & kansli


Följ oss på Facebook & Instagram för mer uppdateringar!

OBS! Nyhetsbrevet läggs upp på vår Facebook-sida och skickas bara
per mejl till de som valt att prenumerera på det.

facebookinstagramyoutube

Årsmöte - 28 april

Föreningens Årsmöte kommer genomföras söndagen den 28 april 2019, kl 14:00 i Spegelsalen i Nya Rotebrohallen. Alla medlemmar och åhörare är välkomna!


Rösträtt har alla medlemmar över 16 år.


Motioner

Motioner till årsmötet måste inkomma till styrelsen senast fyra veckor innan mötet. Mejla din/a motion/er till styrelsen@unitedmovement.se senast den 31 mars.


Valberedningen

Föreningen är i behov av frivilliga krafter, inte minst vad gäller styrelsearbete. Glöm inte bort att det är vi medlemmar som gemensamt ansvarar för en bra verksamhet där en styrelse väljs och har en avgörande roll.

Kom igen, ställ upp genom att börja med att kontakta valberedningen.

Vi ser gärna att både aktiva och föräldrar hör av sig. Valberedningen@unitedmovement.se

Revisor

En viktig post som vi saknar till nästa säsong är en revisor och vi vill gärna slippa köpa in denna funktion (vi vill hellre lägga föreningens pengar på annat). Kan du vara vår revisor eller känner du någon som kan det. Hör av dig till valberedningen.


Sponsorer

Styrelsen arbetar med att försöka knyta sponsorer till vår förening och vi har några på gång. Vår målsättning är att kunna erbjuda våra aktiva produkter till förmånliga priser. Har du möjlighet att hjälpa till med sponsring eller känner du någon?

Hör av dig till kansliet.


 

kansli@unitedmovement.se

 


Kanslitelefon

Telefontid
tisdagar kl. 15-17

📞 076-100 12 19


Öppen träning/extragymnastik

På lördagar erbjuder vi extra träningstillfällen uppdelade på tre pass mellan kl. 10:00-14:30 för UMCs medlemmar. Vi håller till i Häggvikshallen.

 • 10:00-12:00 - öppen träning (drop-in)

 • 12:00-13:15 - extragymnastik lv 2-3 gymnastik och uppåt 
  • flickisar, salto, ariel, rondater osv
 • 13:15-14:30 - extragymnastik lv 1-2 gymnastik  
  • mjukisar, flickisar, rondater osv

Ansvariga tränare finns med på alla pass och på extragymnastiken finns en gymnastiktränare


Kommande tävlingar

DM Stockholm - 16 mars

Cheerleadingen i Sverige är uppdelad i fyra områden: Norra, Mellersta, Stockholm och Södra och den 16 mars är det dags för DM Stockholm i Solnahallen. DM arrangeras av Svenska Cheerleadingförbundet och våra tävlingslag är alla med och representerar United Movement.

Nordic Cheer Challenge - 6-7 april

Nordic Cheer Challenge anordnas av Dynamites i Solnahallen andra helgen i april och United Movement kommer att representeras av Majesty, Miracle och Motion.

Big Blue Spring Comp - 22 april

Haningen Cheer Elite anordnar tyckartävlingen Big Blue Spring Comp på Torvalla Arena i Haninge i slutet av april. Hittills är Miracle från UMC anmält till den tävlingen.

JAMfest - 11 maj

JAMfest är ett event som turnerar runt jorden och den 11 maj är det dags för JAMfest Nordic i Nyköping. 

RM/SM - 18-19 maj

RM/SM arrangeras av Svenska Cheerleadingförbundet på Rosvalla arena i Nyköping och de lag som kvalar dit på DM kommer att delta. Om du har frågor angående tävlingarna kontakta i första hand lagets tränare.

förnamn.efternamn@unitedmovement.se


Tävlingar - resultat

Stars Winter Cup - 26-27 januari

Sista helgen i januari ställde flera av våra lag upp i Stars Winter Cup, en tyckartävling  som anordnas varje år av SOL-flickorna i Brännkyrkahallen, Nacka.

Miracle, Magnificent och Unlimited tävlade på lördagen. På söndagen tävlade Majesty, Magic, Ultra samt Unique. Både Miracle och Majesty fick Stars Spirit Awards. Miracle för Session 1 och Majesty för Session 2.

Resultat

 • Miracle: 1 (utan ranking)
 • Magnificent: 5 av 6
 • Unlimited: 7 av 7
 • Majesty: 4 av 10
 • Magic: 2 av 2
 • Ultra: 8 av 8
 • Unique: 3 av 3

Twist Cheer Comp - 16 februari

I mitten av februari var det dags för nästa tyckartävling: Twist Cheer Comp också den en återkommande tyckartävling som gick av stapeln i Nyköping, på Rosvalla Arena. United Movement ställde upp med tre lag: Majesty, Unlimited och Ultra. Tävlingen anordnas av Twister Cheer Elite.

Resultat

 • Majesty: 5 av 10
 • Unlimited: 4 av 4
 • Ultra: 7 av 8


Utbildningsdag

I december träffades föreningens alla tränare, från cheerleadingsektionen, parkoursektionen och akrobatiken, för att lära känna varandra, utbyta erfarenheter och diskutera gemensamma frågor men också för att utbildas kring skadehantering och föreningsuppbyggnad. Denna typ av träffar är viktiga av många skäl och något som vi kommer fortsätta att ha några gånger per år.


Chefstränare

Styrelsen tittar på möjligheten att utse en chefstränare som, mot ersättning, får ett stort inflytande på träningsupplägg, utbildning samt framförallt vara ett stöd för våra tränare. Vidare blir chefstränaren en länk mellan tränare och styrelse. Exakta former för rollen kommuniceras vidare i processen.

Är du kanske vår kommande chefstränare?

Meddela styrelsen ditt intresse senast 20 mars 2019. Bifoga CV och ett personligt brev.


Framtidsdag

Styrelsen genomförde i februari ett heldagsmöte. Syftet med mötet var att diskutera utveckling för föreningen på kort och lång sikt. Många bra tankar, önskemål och förslag diskuterades.

Vi jobbar också tätt med Svenska Cheerleadingförbundet och Gymnastikförbundet och följer deras rekommendationer för bästa möjliga utveckling för vår verksamhet.

Foto: Jenny Thärnström

Try-outs inför säsongen 2019/2020

UMC kommer förlägga try-outs till våra lag efter sommarlovet istället för nu på våren. Vi, tillsammans med en del andra föreningar, ser stora vinster med denna förändring. Mer info kommer.


Påsklovsläger - vecka 16

Föreningen planerar att ha ett cheerleadingläger under påsklovet, v. 16. Mer information samt anmälan kommer.


Våruppvisning - 2 juni

Boka in söndagen den 2 juni i kalendern. Då kommer alla våra lag visa upp sina färdigheter för släkt och vänner i Arena Satelliten.

Det kommer behövas några föräldrar som kan hjälpa till under dagen. Mejla kansliet om du kan ställa upp som funktionär.


💚  💙  💚  💙  💚  💙  💚

facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter