Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nyhetsbrev mars 2019


Medlemsaktiviteter 

Upptagningsområdet för Attention Kristianstad-Hässleholm är stort och vi försöker räcka till. Tyvärr kan vi inte vara på alla platser och det hoppas vi att ni har överseende med. Men du kanske har tips om aktiviteter som vi kan göra i din närhet? Kontakta gärna oss med förslag.

Bowling

Attention Kristianstad-Hässleholm arrangerar bowling som medlemsaktivitet under våren. 

6/4 Bromölla

10/4 Hörby

26/4 Hässleholm

7/5 Kristianstad

10/5 Osby

 

Sommaravslutning

29/6 Sommaravslutning som även i år blir grillning, spel och promenad på Hammarslund, Kristianstad.

Mer information kommer att skickas ut i medlemsbrev samt läggas ut på Facebook.


Stödgrupp

Det har framkommit önskemål från medlemmar om möjlighet att träffa andra i liknande situation. Kanske vill man bara prata av sig men har ingen som lyssnar.

Föreningen har genom året arrangerat olika möjligheter till träffar men många upplever det svårt att träffas fysiskt. Därför har Attention Kristianstad-Hässleholm startat en stödgrupp på Facebook.

Gruppen är dold och man kan bara bli medlem i gruppen genom att bli inbjuden. Detta för att föreningen verkligen vill veta att enbart medlemmar i föreningen finns i gruppen.

Vill man bli medlem i stödgruppen måste man först gilla Attention Kristianstad-Hässleholms Facebooksida.

Därefter kan du skicka ett privatmeddelande på Facebooksidan så bjuder vi in dig. Givetvis efter att vi kontrollerat i medlemsregistret att du är medlem.

Vi har bara tillgång till de medlemmar som har valt Attention Kristianstad-Hässleholm som lokalförening och därför är det enbart de som kan var medlemmar i denna stödgrupp. Tillhör du en annan lokalförening ber vi dig kontakta dem för eventuellt stöd.


Boktips

Titel: Förlåt för hålet

Författare: Hanna Landahl

Illustratör: Linda Mickelsson

Förlag: Idus förlag

ISBN: 9789175779720

Provläs boken: HÄR

 

Förlåt för hålet handlar om 10-åriga Aston som tycker att det här med relationer är väldigt svårt. Boken inleds med att Aston slår till en pojke och att hans egen bästis då skriker "Jävla ADHD-unge" efter honom. Detta får Aston att springa hem och göra ett hål i väggen. För vad skulle han annars göra med alla känslorna som bubblar upp inom honom? Aston har ADHD och autism vilket ibland ställer till det för honom.

Författaren, Hanna Landahl, är själv förälder till ett barn med svårigheter som liknar Astons och hon vet hur fel det kan bli och hur lätt missförstånd kan uppstå.  


Medlemsavgiften

Det är dags att betala medlemsavgiften för 2019. Betalningsavi kommer att skickas ut med den första medlemstidningen för året. Du kan även logga in på din medlemssida på riksförbundets hemsida för att se din betalningsstatus. Möjligheten finns att Swisha.


facebookhomepage

Hoppas att vi ses!

Styrelsen Attention Kristianstad-Hässleholm


Attention Kristianstad-Hässleholms nyhetsbrev håller dig uppdaterad om händelser i vår lokalförening samt annat NPF-relaterat. Nyhetsbrevet kommer varje månad.

Kontakt:
Mail: info@attention-kristianstadhassleholm.se
Telefon: 076-855 68 60

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Attention Kristianstad-Hässleholm eller för att du har skrivit upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Skulle du av någon anledning vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter