Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Här kommer aktuell information från din tennisklubb

Rönninge Tennisklubb
nyhetsbrev Mars 2019

RTK 100 år

 

 

Hipp hipp hurra! Då var jubeliumsåret äntligen här! Planeringen inför 100 års firandet är i full gång! Håll ögonen öppna inför detta!


Rönninge Open 2019

Det var 162 anmälda spelare i junior- och veteranklasserna i 3e upplagan av vår stora turnering. Så duktiga spelare som kämpade på i både singel- och dubbelmatcher.

Årets turnering blev lika lyckad som de tidigare och återigen fick vi fina omdömen från deltagare och deras familjer. Stort tack till alla ideella krafter som bidrog till detta! Tack också till sponsorerna: ICA Supermarket Salem, Blomsterprinsessan, Bageriprodukter och Intersport Moraberg.


Veteran-SM

SALK-hallen bjöd in till Veteran-SM och där hade vi fyra tuffa deltagare från RTK med. Vår Chefs-tränare Daniel Östman gick vidare till andra omgången där stötte han på första seedade Jonas Nilsson och efter fint spel och tuff match fick han ge sig med siffrorna: 3-6, 5-7. Nilsson vann sedan hela turneringen.

Sedan deltog också Torsten Holmkvist i HS80 och han tog sig förbi första omgången. Uno Bjarnemark HS85 och Bernd Priemer HD60 var också med i Veteran-SM. 

"Turneringen är ett av de tydligaste kvittona på bredden på svensk tennis. Det skiljer faktiskt runt 50 år mellan yngsta och äldsta spelare." Veteran SMElitspelare i hallen

En dag i veckan kan man, förutom våra glada veteraner, få se unga elitspelare träna dagtid. Vi är stolta över att kunna erbjuda dem att träna i vår fina hall under ledning av Yerko Müller från Södertälje. 

Då och då anordnar vi matchspel för barn och juniorer. Det är ett bra sätt att får känna på lite matchspel under avslappande former.  Hör av er om ni har barn som vill vara med på ett sånt här tillfälle! 


Årsmöte Söndag 24 mars kl 15:00

Kom och hör vad som har hänt under året och vad som är på gång framöver! Utlottning av priser till de som närvarar. 


Glöm inte koden!

För att komma in i tennishallen behöver du ha med dig din kod (se i Mycourt eller i tidigare mail). 

Gäller inte när tennisskolan är igång, men övriga tider. 

 

Viktigt att också ha med sig kontaktstidskoden eller enskild bokningskod (inte samma som din medlemskod) för att tända belysningen på din bokade bana! Läs mer här!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitteryoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Rönninge tennisklubb eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter