Nyhetsbrev Mars

Hej i Vårsolen!

Sist jag skrev hade vi rejäl vinter nu är det vår ute. Vi hade ganska mycket snö och kallt. All snö är väck och uppåt 15 grader på dagarna, i februari. Ombytligt!!

Det känns ok att vi går in i den första vårmånaden. Men några vändor vinter tillbaka får man räkna med.

Vi har fått en hel del nytt.

Du hittar länkar från startsidan.

Vill puffa lite extra för några saker. Sprätta, tyvärr blir man ju tvungen till det ibland. Jag föredrar en större/grövre sprättkniv men ibland är en tunnare bättre. Lösningen är här, en sprättkniv med både tunn och tjock spets. Man bara vänder på den. Kanonsmart! tycker jag.


Vi har jättemånga fina mönstrade resårer. Några som tagit slut har kommit tillbaka + några helt nya.

Månadsvaran Mars oemotståndliga pincetter.

Vilken blir din favorit? 6 st att välja mellan.

Köp dem i mars för 24:-(29:-)


Passa på vi har några brev kvar av

Månadens vara Februari  ett universal nålbrev från schmetz. 10 sorterade nålar för 22:- (ord.pris 36:-)Som jag brukar, lite om oss själva också

Mellan vinter och vår blir det ju töväder. Vi hade våra största barnbarn Rasmus och Vanja på besök. Det gick inte att åka pulka. Men snön var utmärkt att bygga i. Snöbollskrig piggar också upp.

Superfin snögubbe blev  det.

Och en häst med tjusig man och svans. Rasmus provrider.


Det här med barnbarn känns så viktigt och roligt för mig. Jag vill ju också att dom ska tycka så om mormor och morfar. Känslan när man märker första gången att ett litet barn blir glad när man träffas är så mäktig. Jobbar just nu på att bli "kompis" med Ted. Vi kan inte träffas så ofta och videosamtal fungerar inte. Han är för liten. Därför har jag tillverkat en pekbok där dom viktigaste personerna finns med. Så han lär sig hur vi ser ut.

Men du Ted du skall inte tugga på den utan titta i den <3


Sen vill jag gratulera Vanja som har fyllt 6år i Februari. Stora damen som skall börja förskoleklass i höst. Det är ju inte länge sedan du var en liten "snutta" ju. Mamma fixade såå fin tårta! Blåsa alla ljus var ingen konst.


Vi har haft besök av charmtrollet Selma. Mamma Lina och Selma bodde hos oss en helg. Vi avslutade helgen med att fira Vanja. Selma är bara 2 år drygt men förstår och kan massor med saker. Man häpnar ibland.

Baka och smaka är roligt och gott.


Nytt stickprojekt. Det blev 2 nystan garn kvar efter min "Ärtholmströja" gillar både garnet och mönsterstickningen. Så jag stickar en lång smal remsa tills garnet tar slut. Tänker stärka det och avsluta med en kant. En bordslöpare ska det bli.


 

 

Till sist

Det är inte lätt att vara snögubbe i töväder.

Kram från Bibbi