Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Bakkman redo för Trailtour-premiär

En av Sveriges absolut starkaste traillöpare, Fredrik Bakkman, är redo för start i premiären av Trailrunning Sweden Store Trailtour. – Jag kommer absolut att gå för seger, berättar storfavoriten med fyra dagar kvar till Åhus Trail Run. 


Intervju med tävlingsledaren Johan Modig

Är det någon som vet vad som väntar löparna vid Åhus Trailrun är det tävlingsledaren Johan Modig. Vi tog ett snack med honom om nya banan, favoriterna och ålabodarna. Lyssna på den 14 minuter långa intervjun.


I samarbete med Trimtex

Nya kläder fick fart på Eksjöhus

Med en intern utmaning och snygga kläder får Eksjöhus fart på medarbetarna i sin friskvårdssatsning.
– Det viktiga är att aktivera sig, hur spelar mindre roll. Vi lockar med olika morötter längs vägen för att motivera, berättar Anders Olsson på Eksjöhus.


I samarbete med SMIR

Ansök om din plats till SMIR före 28 feb

Nicholas Roman är uppväxt som sommargäst på Runmarö i Stockholms skärgård. Efter att själv ha deltagit i en swimruntävling i skärgårdsmiljö, slogs han av tanken att starta ett lopp över öarna. Ett lopp där båttransporter ersätter simningen och skapar en social gemenskap. Nu har du chansen att ansöka om att få bli en del av sommarens lopp.


I samarbete med Startklar

En olycka händer så lätt...

Risken att skada sig finns alltid där. En rot, en hal sten, snårig terräng. Plötsligt händer det! Se till att du har en bra olycksfallsförsäkring. Startklar ger dig ersättning för läkarvård, rehabilitering, tandskadekostnader m m. Startklar kostar 155 kr och gäller ett helt år.
 
 


Löparresor 2019


Herrgårdsweekend med trail i höst

Unna dig en lyxig weekend på rofyllda Baldersnäs Herrgård med Trailrunning Sweden. Förutom herrgårdslyx njuter vi av Dalslands underbara natur och fantastiska stigar för traillöpning. Vi kryddar lördagen med deltagande i Dalsland X-Trail, ett motionslopp med distanser som passar alla. Det här är helgen för dig som vill ha något alldeles extra att se fram emot i höst och en guldklimp för upplevelselöparen.


Resa och boendepaket till 2XU Idre Fjällmaraton 2019

Ta bussen till din fjällmaratonstart i höst! Nu erbjuder Trailrunning Sweden och Team Nordic Trail paketresor med resa och boende från såväl Stockholm som Göteborg.


Kör veckans pass - 4*4 min intervaller

Denna vecka kör vi ännu en favorit i repris, ett pass du med fördel kan lägga in som ett återkommande pass i din träning. Fyra minuters intervaller anses väldigt effektivt för att öka din syreupptagning(VO2 max), de ger även en bra ”snabbuthållighet”, vilket är bra om du vill bli en snabbare löpare på lite längre distanser.


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.