Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

Har du problem med pinnfräsar av solid hårdmetall som går sönder, kort verktygslivslängd eller skadade komponenter vid grovbearbetning?

Det kan löna sig att se över din bearbetningsstrategi.

En lyckad grovbearbetningsoperation innebär snabb och effektiv materialavverkning under säkra och stabila förhållanden. Det finns huvudsakligen två metoder för grovbearbetning med pinnfräsar: konventionell fräsning och sidfräsning med hög matning. 

Vilken av dessa två metoder passar dina behov bäst och kan hjälpa dig att få bukt med dina problem vid grovbearbetning?

För mer information kontakta Göthes Teknik på 010 - 483 40 80.


Beräkna dina besparingar snabbt och enkelt

Vill du räkna ut sambandet mellan din lönsamhet och dina bearbetningslösningar? Med hjälp av sex enkla steg kommer vår kalkylator för bearbetningsekonomi ge dig förslag som är anpassade efter din process så att du kan få ner kostnaden per komponent till ett minimum.

Fyll i dina värden för att räkna ut hur din kostnad per komponent påverkar bruttovinsten och få anpassade rekommendationer. Börja optimera din produktion redan idag!

För mer information kontakta Göthes Teknik på 010 - 483 40 80.


Kampanjen gäller till och med 31/5 2019. För att ta del av den ring Göthes Teknik på 010 - 483 40 80.

Mekanikerns och verkstadsarbetarens yrken är relativt moderna. De föddes i och med att industrialiseringen och mekaniseringen uppstod. Till en början drevs maskinerna av ångkraft som togs i bruk på 1850-talet. I senare delen av 1800-talet var förbränningsmotorn en kort tid drivkraften innan elektrificieringen revolutionerade driften. Olika maskiner för tillverkning eller reparation uppfanns och samlades i verkstäder och fabriker. Bil-, båt- och flygmekanikern blev olika specialister när hästar och segel började ersättas av ånga, bensin och el. Det klatschande ljudet av remmar från taket skapade en säregen och taktfast musik. Gjutare, instrumentmakare och urmakare är några närliggande men fristående yrken.

För att se historien illustruerad i bild ochi text klicka här>>

Källhänvisning: Text och bild från Flinks Järn


Vi arbetar efter gällande GDPR bestämmelser. Vår policy hittar du via nedan knapp.


facebooklinkedininstagramyoutubegoogleplus

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.