Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från FU mars 2019

Ny branschplattform för fastighetsbranschen

Den 31 mars lanseras branschplattformen jobba-i-fastighetsbranschen.se. Plattformen, som är framtagen av Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd i samarbete med employer branding-byrån Talent Talk, kommer att användas för att marknadsföra branschen externt. Målet är att öka kännedomen om vad fastighetsbranschen är, vilka yrkesroller och karriärmöjligheter den erbjuder samt förenkla för personer att hitta rätt utbildning inom området. Detta i sin tur leder förhoppningsvis till att fler attraheras till yrken inom branschen. 

Jobba-i-fastighetsbranschen.se kommer att marknadsföras brett via sociala medier men också i FUs nätverk med studie- och yrkesvägledare på olika utbildningsnivåer, handläggare på Arbetsförmedlingen och till omställningsaktörer. Vi uppmuntrar också alla aktörer kopplade till fastighetsbranschen att dela vidare information om plattformen så att fler har möjlighet att hitta dit.

På jobba-i-fastighetsbranschens.se kommer det att finnas utrymme att köpa banners, både som arbetsgivare och utbildningsanordnare. Om man önskar mer information om detta är man välkommen att höra av sig till oss via info@fastun.se.  

Ny kommunikatör på FU

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd har en ny kommunikatör, Hamid Ershad Sarabi. Har ni ärenden kopplat till information och kommunikation är ni välkomna att höra av er till honom. Hamids kontaktuppgifter hittas via knappen nedan.

Vi hälsar Hamid varmt välkommen till oss!

Följ oss på Instagram!

Nu finns vi på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd på Instagram! Följ oss där och dela gärna vidare den information som vi sprider. Vi heter @fastun_se på både Instagram och Twitter. Du kommer till vårt konto på Instagram genom att klicka på knappen nedan. Välkommen till oss!

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss här.

Besök oss på www.fastun.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitteryoutubelinkedininstagram

Vi tryggar branschens framtid!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.