Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

Årets Box 2018

Vi kan stolt meddela att Lekogram.se återigen har gått vidare till final i omröstningen av Årets Prenumerationsbox. Ett bevis på att vi lyckas vidareutveckla och erbjuda er prenumeranter ett varierat utbud av kreativa leksaker. Vi hoppas att ni vill ge oss er röst så fler får möjlighet att uppleva och längta efter nästa månads Lekogram.

Årets Prenumerations box 2018

Rötsa här!

Det är Hittabox.se som utser Årets Prenumerationsbox i Sverige 2018, vilket är tredje gången branschpriset delas ut. Först fick kunder och leverantörer nominera boxar och med juryns hjälp har vi utsett de boxar som nu gått vidare till slutomröstningen. Du kan rösta på boxarna nedan i olika kategorier. Omröstningen pågår till och med den 25 april 2019, och kort därefter utse juryn årets box 2018 med omröstningen som grund. Må bäste box vinna!

Hittabox.se/åretsbox2018

Beppes Experiment

Månadens Erbjudande

Månadens erbjudande - Beppes Stora Experimentlåda är en låda som innehåller massor med roliga experiment att undersöka. Gör hypoteser, experimentera och se resultatet! Dra slutsatser och lär dig massor om ljus, magnetism, rymden och kemi. Nu 129 Kronor, ordinarie pris 199. Gäller så länge lagret räcker och längst till och med 31/3 2019.

Beställ din Experimentlåda här...

www.lekogram.se/product/beppes-stora-experiemnet-lada

Februari 2019

LEGO Äventyr

LEGO Star Wars 75229 Death Star Escape
75229 Death Star Escape

Hjälp Luke Skywalker och prinsessan Leia att genomföra en djärv flykt från Dödsstjärnan! Dra i spaken för att stänga dörren och dra sedan in bron. Vrid på ratten för att få stormtrupps soldaten att falla och använd sedan änterhaken så att Luke och Leia kan svinga sig i säkerhet. Ska hjältarna klara det? Det är helt upp till dig ...

LEGO City

LEGO City 60222 Pistmaskin
60222 Pistmaskin

Hjälp till att göra LEGO Citys skidbackar redo för action! Ladda den stora snökanonen, ta plats bakom ratten på den massiva pistmaskinen och styr mot backarna. Kör lätt genom drivorna med de stora larvbanden innan du startar kanonen för att lägga mer snö i backarna. Sedan är det dags att köra tillbaka till stugan och dricka en kopp varm choklad!

LEGO Friends

LEGO Friends 41365 Emmas ateljé
41365 Emmas ateljé

Häng med till Emmas ateljé för en kreativ dag med LEGO Friends Emma och Andrea som målar och gör skulpturer. Utforska konstgalleriet för att se om det är några målningar du vill köpa. I ateljén kan du måla staffliet med vatten för att se en bild träda fram. Senare kan du gå upp till kaféet på takterrassen och ta något att dricka i solen.

Alga Science Large

Dino Explorer
Dino Explorer

Arbeta i gips som en äkta paleontolog! Återskapa Allosaurus klo och den dödliga striden mellan köttätare och gräsätare. I Dino Explorer tittar vi in i dinosauriernas fantasifulla värld. Tillverka spännande fotspår och skelettfynd på gipsplattor. Gjut och måla en dinosaurie skalle och ett fossilt ägg. 

KidzLabs Experiment

KidzLabs Intruder Alarm
Intruder Alarm

Lär dig vetenskapen bakom elektriska kretsar. Bygg en dörrklocka som du kan placera vid din dörr och som stoppar inkräktare från att komma in osedda. 

Upplev glädjen av att se att ditt barn nyfiket och redo att ta till sig något nytt. 

Pyssla

Briljanta Hårband
Briljanta Hårband

Tillverka 8 häftiga och färgglada flätor genom att fläta ihop tygremsor med blommor och pärlor. Inga sömmar behövs. Innehåll: 30 sorterade tyg remsor, 25 tygblommor, 25 pärlor, 8 elastiska hårsnoddar och guide. Pyssla prenumerationen levererar olika roliga och utvecklande pyssel set varje månad. Med dessa pyssel set så får barnet göra egna armband, hårband, fina filt figurer, smycken. 


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.