Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Tisdag den 26 mars 2019

Nu är våren här. Boka ett besök för besiktning av er anläggning för att säkerställa driften. Vår montagekalender fylls på snabbt nu, så var ute i god tid om ni behöver vår hjälp inför ert sommarstopp. 

Vi påminner också om att vårt lager är välfyllt och att vi har mycket korta ledtider. Om vi trots allt inte skulle ha just den detalj som ni efterfrågar hemma. Kontakta oss. Vi finns här för er!

IWIS högkvalitetsrullkedjor inklusive underhållsfria Megalife finns i lager för omgående leverans. 

 

026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi hoppas du vill fortsätta få nyheter från Prodex

Du får Prodex kedjebrev eftersom du är kund eller anställd hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Då du valt att inte avsluta prenumerationen utgår vi ifrån att du fortfarande vill ha nyheter från Prodex direkt i din inkorg även efter att de nya dataskyddsreglerna började gälla den 25 maj. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår externa integritetsinformation som du kan läsa här. Vill du avsluta din prenumereration på Prodex kedjebrev finns en länk att använda längre ner.


Ladda ner AUFTs produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.