UTFÖRSÄLJNING - 30% RABATT

UTFÖRSÄLJNING - 30% RABATT MED RABATTKOD: BABY30

Baby är ett mjukt akrylgarn som funnits i många år Passar till babyplagg , men även till filtar och småarbeten då nystanen är på 25 gram.

DROPS BABY MERINO NU ENDAST 19 :-

DROPS Baby Merino är spunnet av extra fin merinoull fibrer från frigående djur i Sydamerika. Ett supermjukt garn som inte kliar, perfekt för mjuk baby hy. Garnet är superwash-behandlat vilket gör att det kan tvättas i maskin och är perfekt för daglig användning. Garnet är spunnet av flera tunna trådar, vilket ger garnet extra elastisitet. Denna speciella konstruktion gör att det är extra viktigt att behandla plagget rätt: se till att hålla stickfastheten och sticka hellre för hårt än för löst. Tvätta inte plagget för varmt, låt det aldrig ligga i blöt och låt plagget plantorka. Garnet är kabel-spunnet, vilket innebär att maskorna kommer bli tydligt definierade och resultatet blir fint och jämnt.

Made in EU Oeko-Tex® certificate (STANDARD 100 by OEKO-TEX® 25.3.0110 Innovatext Textile Engineering and Testing Institute CO)

NYHET - NATURAL CLUBS RAFFIA

Denna säsong introducerar vi Natural Clubs Raffia - ett pappersgarn tillverkat av 100% nedbrytbar, FSC-certifierad träfiber. Detta veganvänliga garn passar perfekt till stickade och virkade accessoarer som hattar, väskor, dukar och andra inredningsdetaljer. Det är lätt, luftigt och miljövänligt - och kan även handtvättas varsamt. Eftersom Raffia är vattenavvisande kan du till och med ta med dina accessoarer till stranden. Dessutom är garnet värmetåligt upp till 200 grader, vilket betyder att du kan använda det till både underlägg och grytlappar. 

Pappersgarnet är 100% bionedbrytbart och helt fritt från farliga kemikalier. Som inte det vore nog är träfibern som garnet tillverkats av FSC-certifierad, vilket innebär att materialet som används endast kommer från ansvarsfulla och hållbara källor. Detta betyder att du med gott samvete kan använda Raffia till alla tänkbara projekt, endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa med denna spännande nyhet! 

 

GRATIS BESKRIVNINGAR


facebook

Vi hoppas du får en trevlig helg! Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig via mail eller besök vår webbplats www.ratrika.se