Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Glada skratt välkomnar våren!

Hillesgården fylls av härliga skratt i vår, och av skön musik. Det är så klart dags för vårens underhållning på onsdagkvällar! 

Ståupp-komikern Zinat Pirzadeh är en av Sveriges populäraste komiker - hon kan driva med det mest allvarliga och vända det till ett förlösande gapflabb! Hon kommer till oss den 6 mars. I maj kommer ståupp-komikerna Özz Nûjen och Lena Frisk under varsin onsdagkväll.

Våren innehåller också mycket skön musik, med Janne Schaffer, Dûn Aengus, Danne Stråhed & Dynamo samt Olle "Lasse Stefanz" Jönsson. 

Dessutom kan du träffa regissören Anders Aldgård, polisen Ewa-Gun Westford och historikern Gunnar Wetterberg med flera under våren.

Hela programmet

Biljetterna släpps nu på måndag 18 februari för dig som är stödmedlem. Övriga får köpa biljetter från tisdag 19 februari. Bli stödmedlem nu!

 

Zinath Pirzadeh

Zinath Pirzadeh

Janne Schaffer

Janne Schaffer


Rea i klädbutiken!

Just nu ger vi hela 40 procent rabatt på vissa delar av sortimentet i vår klädbutik. Vi har både dam- och herrkläder, och flera ekologiska klädmärken. Väkommen in! 


Sista chansen vara med om Pang i bygget

Vår publik är jättenöjd med Pang i bygget hos oss, så här säger några: "Vilken härlig show! Jättegod mat. Njöt i fulla drag tillsammans med mina döttrar. Kan varmt rekommenderas."

Nu finns bara biljetter till fredag 22 februari, boka här. Trerätters middag, Pang i bygget samt en timmes show med Sabina Söder och Xperience ingår.


Athena ungdomsläger

Athena ungdomsläger - om de stora livsfrågorna

I augusti arrangeras en vecka för 13-16-åringar hos oss på Hillesgården. Karl-Erik Edris är en av de trygga vuxna som är med och leder lägret, och han kommer att berätta om den tidlösa visdomen och vad den säger om vad människans plats på jorden är. Det blir också stort utrymme för skapande och reflektion under veckan.

Athena är en av den grekiska mytologins gudinnor. Hon står bland annat för sanningen om människans verkliga natur, och hon står för förmågan att skapa kärlek och visdom i sitt liv. Ett av hennes attribut är ugglan.

Mer om Athena ungdomsläger

Känner du några tonåringar som kan vara intresserade? Tipsa dem gärna!


Vem ska få årets Hillesgårdspris för medmänsklighet?

Du vet väl om att du gärna får föreslå vem som ska få Hillesgårdspriset för medmänsklighet? 

Du kan föreslå en enskild person eller grupp, en organisation eller ett företag. Beskriv varför du tycker att priset ska gå till den du föreslår. Det ska stämma med prisets syfte och ändamål.

En fristående jury går igenom alla förslag som kommer in, och bestämmer vem som ska få priset. Prisutdelningen sker i höst.

Mejla ditt förslag till nominera@hillesgardspriset.se, eller posta det till Stiftelsen Hillesgårdspriset, 4452 Hillesgården, 264 94 Klippan.

Här hittar du vilka som fått priset hittills.


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.