Stansmaskiner, bordssaxar och mer  |  Öppna i webbläsare.

Signcomlogo, gå till sida.

Hos Signcom hittar du bearbetningsmaskiner av högsta kvalitet!

Cirkelsågar

Varga cirkelsågar är ett perfekt hjälpmedel när det gäller att snabbt och smidigt kapa de flesta sorters material till exakta mått med perfekt resultat. Ett måste för alla som arbetar med flera sorters skivmaterial som aluminium, mässing, trä, plast och även aluminiumprofiler, skyltsystem m.m.

Detta är kvalitetsprodukter tillverkade i Schweiz och som finns i flera olika modeller, från max såglängd på 620 mm upp till 1260 mm, samt tjocklek från 6,4 mm upp till 15 mm.

Till cirkelsågen finns även en mängd smarta tillbehör som hjälper dig att få en effektiv hantering och produktion. Sågen är även ett perfekt hjälpmedel till att själv kunna kapa och ta tillvara överblivna bitar av material efter körning i laser eller efter fräsning. Maskinen är konstruerad med skydd och inkapslad klinga, vilket borgar för en säker användning. Kontakta oss för aktuella priser!

Passa på nu!

Extra bra priser på Varga cirkelsågar och kantfräsar fram till den 20 mars.

Kantfräsar

Varga VA2 och VA2XL kantfräsar är smidiga bordsmaskiner som hjälper dig få en perfekt facetterad 45-gradig kant på dina skyltar. De fräser utan problem i plast, aluminium och mässing med ett perfekt resultat!

Nya VA2XL är en större variant, utrustad med bland annat spännhjul som hjälper dig att hålla skyltarna jämna vid fasning för att ge perfekt resultat även när man arbetar med lite större skyltar. Denna modell har inbyggd uppsamlingspåse och kan även kopplas till dammsugare för en mer effektiv hantering av spån. Kontakta oss för mer information och pris.


Bordssaxar

En bordssax av mycket robust konstruktion som är ett utmärkt hjälpmedel för alla som har behov av att snabbt klippa plast och metall i exakta mått.

Bordssaxarna finns med knivblad för plast- eller metallmaterial. I plast klarar de att klippa i en tjocklek på 1,6 mm, i mässing 0,64 mm och i aluminium i upp till 1 mm tjocklek. Maximal klippbredd är 320 mm. Du ställer enkelt in önskat mått med medföljande bakre anhåll, eller använd dig av den graderade skalan på sidan av klippbordet. Denna modell har funnits på marknaden i över 30 år och finns som ett mycket uppskattat hjälpmedel hos många skylttillverkare runt om i landet. Kontakta oss för priser! 


Hörn- och hålstansmaskin

En liten och smidig bordsmaskin som på ett enkelt sätt hjälper dig göra snygga hörn eller hål i dina skyltar. Du byter enkelt verktyg för vilken modell av hörn eller storlek på hål du vill ha och stansar sedan utan problem i aluminium, plast, mässing m.m. Det finns verktyg för en mängd storlekar på både hörn och hål. Maskinen klarar en tjocklek i plast på 3,2 mm (hål max 1,6 mm tjocklek), aluminium 1 mm och mässing 0,8 mm. 


Bästa hälsningar från oss på Signcom!

facebookhomepagelinkedininstagram

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.