Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nyhetsbrev januari - februari 2019


Sakta men säkert drar årets verksamhet igång. Vi som är engagerade i Attention Kristianstad-Hässleholm gör detta helt ideellt och ibland kan det vara svårt att balansera vad man vill göra för föreningen med vad man kan, orkar och hinner som människa. Styrelsen kämpar med precis samma saker som ni medlemmar och även om det är en svaghet så är det också vår styrka. Vi förstår faktiskt vad ni medlemmar går igenom.

 Intresserad av att engagera dig?

Vill du vara med och hjälpa till i Attention Kristianstad-Hässleholm? Alla som är intresserade av vårt föreningsarbete är välkomna. Vi behöver dig! Det gäller personer med egna diagnoser, anhöriga eller andra intresserade.

Genom att vara aktiv i Attention Kristianstad-Hässleholm kan du hjälpa till att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du kan hjälpa till på många olika sätt. Allt beror på hur mycket du vill och kan göra.

Attention Kristianstad-Hässleholm försöker vara synlig på olika aktiviteter med till exempel bokbord. Kanske kan du hjälpa till? Vi måste synas!

Du kanske vill engagera dig ännu mer och bli aktiv i styrelsen? Vi har ledig plats som ersättare. Ett sätt att komma in i arbetet utan att kastas in i massa ansvar. 

VI behöver DIG för även om vi brinner för dessa frågor så orkar/hinner vi inte med allt.


Medlemsaktiviteter

Eftersom Attention Kristianstad-Hässleholm inte arrangerar föreningsstämma 2019 så kommer arbetet under året att fokusera på medlemsaktiviteter. Arbetet pågår med att arrangera olika aktiviteter i föreningens upptagningsområde. Om du har några ideér så tveka inte med att höra av dig. 

Att träffas

Har du funderingar på att du skulle vilja vara med i en samtalsgrupp? Eller bara träffa andra i föreningen?

Det kan vara:

  • Barn med egen NPF-diagnos
  • Ungdom med egen NPF-diagnos
  • Ung vuxen med egen NPF-diagnos
  • Vuxen med egen NPF-diagnos
  • Föräldrar till barn med NPF-diagnos
  • Föräldrar till äldre barn med NPF-diagnos
  • Föräldrar till vuxna barn med NPF-diagnos
  • Partner till någon med NPF-diagnos
  • Syskon till någon med NPF-diagnos

Det är otroligt viktigt att få känna tillhörighet och det kan man göra genom att träffa personer som är i samma eller liknande situation.

Är du intresserad? Berätta det för oss. Är ni tillräckligt många som vill träffas så ordnar vi det.


Medlemsavgiften 2019

Avin för medlemsavgiften 2019 kommer att skickas ut tillsammans med årets första medlemstidning som går ut den 21 februari.

Det kommer dessutom att finnas möjlighet att logga in på sin medlemsida och betala sin medlemsavgift där för den som önskar göra det.


facebookhomepage

Hoppas att vi ses!

Styrelsen Attention Kristianstad-Hässleholm


Attention Kristianstad-Hässleholms nyhetsbrev håller dig uppdaterad om händelser i vår lokalförening samt annat NPF-relaterat. Nyhetsbrevet kommer varje månad.

Kontakt:
Mail: info@attention-kristianstadhassleholm.se
Telefon: 076-855 68 60

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Attention Kristianstad-Hässleholm eller för att du har skrivit upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Skulle du av någon anledning vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter