Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vad är egentligen Yogamassage?

Vi frågade vår dansande yogamassör Rebecca


Rebecca Liljefors

Dipl. Yogamassör på Axelsons Gymnastiska institut.

Vad är Yogamassage?
Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage som har sina rötter i Indisk tradition. Det är en avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där massage, yogabaserad stretching och andning kombineras. Detta stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi.

Yogamassagen utförs på en madrass på golvet och massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och det centrala är att hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage.

För vem passar det?
Yogamassage passar dig som har behov av att mjuka upp din kropp för att bli mer rörlig och flexibel. Du får en välgörande behandling som varar länge. Yogamassage gör skillnad för din kropp.

Varför ska jag ta Yogamassage?
Yogamassage är bra om du behöver lösa upp spänningar. Den motverkar bland annat rygg- och nackproblem, besvär från skuldror, stress och sömnproblem. Yogamassage kan även hjälpa dig att bli medveten om hur just din kropp fungerar och ge dig inspiration att ta hand om dig själv.

Vilken är din bakgrund som yogamassör?
Den argentinska tangon grep tag i mig på en danskurs i Uppsala för många år sen. Tangodansen har gett mig kraft att fortsätta, att inte ge upp, att aldrig sluta dansa trots svårigheter och utmaningar. Den argentinska tangon tar tid att lära sig och kräver att du som dansare jobbar med din kropp. Du måste tänka på hållning, balans, andning, avslappning, stabilitet i bålen, osv, vilket ledde mig in på intresset för kroppsvård.  

Det naturliga för människokroppen är att vara i rörelse och vi mår bra av att röra på oss. Jag bestämde mig för att utbilda mig till yogamassör för att kunna hjälpa människor att bli mer rörliga och engagera sig för att få ett friskare liv. Jag lär mig så otroligt mycket i mötet med er klienter. Varje kropp är unik och har olika behov. Tack!


Rebecca Liljefors,
den dansande yogamassören


Februari erbjudande!

Köp 1 behandling på

75 minuter för 899 kr


Uggla Massage & Wellness är ett innovativt företag med 30 år i branschen. Uggla är marknadsledande inom rikstäckande företagsmassage och friskvård, med många av Sveriges största bolag som kunder. Företagets huvudsakliga produkt är massage, men har även en stor mängd ytterligare tjänster inom friskvård. Uggla arbetar med innovativa, kundorienterade lösningar och vill ligga långt framme i digitala processer och ”morgondagens friskvård”. 


facebooklinkedininstagram

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Stockholm,Uggla Massage & Wellness 
Magnus Ladulåsgatan 61, 
118 27 Stockholm, 020 500 200

Göteborg Uggla Massage & Wellness
Stigbergsliden 5b, 
414 63 Göteborg, 020 500 200