Beslag Design Logotyp

##firstname##, tack för ditt besök och pratstunden vi fick under Stockholm Furniture Fair.

Vår monter var väldigt uppskattad och välbesökt av våra kunder från möbelindustrin, köks-och badrumsindustrin samt nya bekantskaper bland arkitekter, designers och entreprenörer. Mässan gav oss bästa möjliga tillfälle att visa prover på våra senast lanserade och kommande produkter som fick jättefin respons. 

Om du har några frågor är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst eller någon utav våra säljare.


Du missade väl inte någon av våra nyheter?

En av nyheterna som fick lite extra uppmärksamhet under mässan. Vi ser fram emot att lansera serien inom kort.

Upptäck LONG HANDLES »

 


TA'OR BOX - ett helt nytt prisvinnande lådkoncept. Det är ett smart och flexibelt system med en patenterad låsning helt utan verktyg. Minimalistisk design med perfekt raka kanter och utan skruvhål. Detaljer som inte syns, men som definitivt märks.

Upptäck TA'OR »


FLOAT HYLLSYSTEM - ett mångsidigt hyllsystem i aluminium. Designen är avskalat elegant och systemet är lätt att montera. Float passar in överallt och skapar inredningsmöjligheter som är nästintill oändliga.

Upptäck Float »


ART, PROVENCE & FLEUR - ett helt nytt sortiment i gjutjärn. Danska producenten Furnipart lanserar sin första serie någonsin i gjutjärn som består av två handtag och en knopp, designade av Hans Sandgren Jakobsen och Jakob Kamper.

Upptäck Gjutjärn »


Följ oss på Instagram för nyheter & inspiration

Instagram

DETALJER SOM GÖR HELHETEN

Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören, benen och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett. Små saker som gör stor skillnad. Som tål att ses på och tål att användas. In i minsta detalj.

Kalkvägen 6, 269 36 Båstad +46 (0)431-784 80 | info@beslagdesign.se

Det här mailet skickades till ##email## efter besöket i vår monter på Stockholm Furniture & Light Fair 2019. Vi har lagt till den här adressen i vår utskickslista. Vill du inte ha några fler utskick från oss avlutar du din prenumeration enkelt här nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion