Nyhetsbrev kultur från Sotenäs kommun. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Notiser

Blänkare från kulturvärlden i Sotenäs kommun med omnejd.


Kultur och fritidsmässan

Den 27 april är det dags igen. Nytt för i år en konst och hantverksutställning dit du kan anmäla dig som utställare. Följ gärna evenemanget på Facebook för uppdateringar.


Skulptera i granit

Det går redan att anmäla sig till sommarens granitkurs på KKV Bohuslän. Läs mer här.


Sotenäs kultur februari

Så fick vi äntligen lite riktig vinter! Hoppas ni hinner njuta av snön mellan alla kulturarrangemang. Den senaste tiden har det varit mycket diskussioner om Udden och Stenens Hus. Ett dialogmöte hölls med allmänheten den 23 januari och fokusgrupper har bildats för vidare diskussion. Här nedan kan ni läsa ett inlägg i debatten från projektets ledningsgrupp. Texten publiceras även i Bohusläningen den 2/2. I kalendariet hittar ni denna gång tips på evenemang inte bara i Sotenäs, utan även Munkedal och Tanum. God läsning!

Carl Forsberg, kultursekreterare

Udden, januari. Foto: Dick Cardevik

Stenens Hus

Med anledning av den omfattande diskussion som förts om Stenens Hus på senaste tiden så har ledningsgruppen för projektet valt att gå ut med en egen debattartikel i Bohusläningen. Du behöver ha en prenumeration för att läsa artikeln, men vi publicerar den även på projektets hemsida. Du kan också läsa artikeln i den tryckta tidningen den 2/2.


Teatermöte 26 feb

Du som är intresserad av att utveckla teaterutbudet i Sotenäs är välkommen att deltaga i workshop den 26 febr 2019

Plats:Folkets Hus i Kungshamn

Tid: kl 18,00

Fika

Mail till Kerstin Johansson med namn, tel och e:mailadress om deltagande senast den 22 februari

kerstintangen@telia.com


Kalendarium


Så funkar det

Nyhetsbrevet om kultur i Sotenäs kommun kommer ut den 29:e varje månad. Vill du att ditt evenemang ska synas här, så maila till kultursekreteraren senast den 27:e månaden innan ditt evenemang äger rum. Du behöver beskriva evenemanget med en mening och bifoga en länk till en sida med mer utförlig beskrivning. Se ovan på kalendariet för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut.


facebookinstagram

E-post: carl.forsberg@sotenas.se

Telefon: 0523 - 664 788

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har anmält dig via vår hemsida eller på annat sätt godkänt att din adress används för utskick. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.