Nyhetsbrev Februari

Hej Syvänner!

Nu har vi fått riktig vinter även hos oss. Jag är nog ingen snöfantast men gläds för alla barns och hundars skull. Dom gillar snö. Dessutom är det ju väldigt vackert. Snö på trädgrenar är magnifikt. Vi har varit lediga och hunnit komma igång igen. Det känns bra.

Vi tycker själva att vi börjar få ett riktigt bra sortiment. Något utgår, något kommer till som det bör. Vi kan inte utöka så mycket mer pga platsbrist. Ni som varit här förstår och ni som besökt vårt hem förstår ännu bättre :)

Men lite nytt så klart.

Vår väldigt populära randiga kalsongresår finns nu i fyra olika färgkombinationer. 


Sen måste du kolla in våra nya träknappar. Så söta katter och nallar. Klassisk 4-hålsknapp i olivträ. Sen två för dig som vill ha något annorlunda.


Nyckelringar nu i silver, blek guld och brunoxid.

 

Månadens vara Februari är ett universal nålbrev från schmetz. 10 sorterade nålar för 22:- (ord.pris 36:-)

Det är priset för en 5-pack, så passa på.

Finns risk för slutförsäljning gissar jag.


Sen har vi en liten vädjan också. Använd alltid samma uppgifter när du handlar av oss. Både för vår skull och för din egen. Använd inte olika mejladresser, stava ditt namn lika varje gång. Handlar du i ditt företag ange företagets namn när du beställer. Jag skulle verkligen vilja kunna komma ihåg vad allas företag heter men det gör jag inte. Vi har ca 18 000 kunder i registret så jag är väl lite ursäktad.

Och framför allt använd inte smeknamn. Vi får tillbaka paket för att namnet inte stämmer med legitimationen när man skall hämta ut. DHL har blivit stenhårda det går inte att rätta till utan går tillbaka så får vi skicka igen.

Vi har kollat lite. Vi har många kunder med flera kundnr. för att vi fått olika uppgifter. Det betyder ju att det tar längre tid för dig att bli faktura kund.


Som jag brukar, lite om oss själva också

Ni som följer oss i vårt nyhetsbrev vet att jag haft lite bekymmer med min hand. Så handarbete /sömnad har varit lite svårt. Eller det tar lång tid för att man bara kan hålla på en kort stund.

Fast det är inte därför min mönsterstickade tröja tagit väldigt många år på sig att bli klar. Benny kallar den för "Ärtholmströjan" Ärtholmen är en av våra närmaste öar i vår skärgård. Man åker bara över farleden. Numera åker vi aldrig dit. Vi tycker om att vara för oss själva. Ärtholmen har en liten sandstrand därför ganska välbesökt. Vi åkte dit ofta när våra barn var små. Jag började sticka på min tröja då. Därför "Ärtholmströjan". I år fyller våra barn 29, 31 och 34år. En referens om hur lång tid det tagit :)

Emma fyller dessutom idag. Grattis vi kommer på lördag.

Så ett av mina värsta "ufon" är klart. Det känns stort!


Tidigare i höstas grattade jag Emma och Michael som förlovat sig. Fick en bild där dom lagt sina namn med alfapetbrickor på en vit bakrund med röda hjärtan tillsammans med sina ringar. Poängmässigt enligt alfapetbrickor blir Emma och Michael 21, alltså oslagbart. Ville göra en liten minnestavla. Vitt tyg med små röda hjärtan i botten. Hittade bara en interlock, minsta mängd att köpa 1m. Jag behöve ju inte stor bit. Resten fick bli en onepiece (utan luva) till deras son Ted. Fick efter mycket om och men min gamla brodermaskin att fungera. Det syns lite dåligt men på Teds onepice har jag broderat 21.

Så här blev det.


En sak som är trevligt så här års är att göra en utflykt och grilla korv. Alla gillar det tror jag. Det smakar så gott ute. Man blir lite kall om fingrarna får Ketchup på vanten, det hör till. Sen kommer man hem då svider det lite i kinderna av sol och vind och jackan luktar rök :)

En sak jag kom underfund med när jag letade efter en korvbild. Man grillar korv efter nyår inte i december. Man hinner inte då. Avslutningar, julfester och julpyssel tar all ens tid.

En som definitivt inte gillar vinter är min Strelitcia. Lite dagsljus, torr varm luft och dessutom en dos julgran. Den ser så sorglig ut. Ska göra en insats och plantera om den. Det brukar kunna få fart på vintertrötta växter. Jag återkommer.

Kram från Bibbi