Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

Öka effektiviteten med CoroPlus® MachiningInsights

Medan manuell datainsamling kan vara enformig och tidskrävande, möjliggör en uppkopplad maskin nya möjligheter till transparens, optimerad planering och strömlinjeformad produktion. CoroPlus® MachiningInsights hjälper dig att enkelt samla in data, få värdefulla insikter och fatta rätt beslut för att förbättra dina tillverkningsprocesser.

Solida hårdmetallverktyg: När mångsidighet är viktigt

Är du på jakt efter solida hårdmetallverktyg för flera typer av material eller applikationer? Ta då en titt på Sandvik Coromants mångsidiga sortiment av solida hårdmetallverktyg med höga prestanda som ger både god flexibilitet och kostnadseffektivitet. Serien är perfekt för små volymer och varierande produktionskrav.

> Läs mer om Coromants mångsidiga lösningar

En ny riktning

Bättre verktygslivslängd, förbättrad detaljkvalitet: CoroCut QD för avstickning i Y-led har gett amerikanska Valley Machining produktivitetsökningar på 500 till 600 % i vissa operationer.

> Se hur CoroCut QD överträffade förväntningarna

Göthes Teknik nu som strategisk teknisk återförsäljare till Sandvik Coromant

Göthes Teknik AB är stolta över sitt nya avtal som Strategisk Återförsäljare till Sandvik Coromant. I Sverige är vi nu en av åtta selekterade återförsäljare i kategorin samt den mest nordliga. 

-Som strategisk teknisk återförsäljare till Sandvik Coromant ämnar vi att skapa allians/partnerskp med fokus på starkt förtroende. Vi ska tillsammans samarbeta kring gemensamma affärsplaner och uppsatta mål tillika leverera värdeskapande lösningar till slutkund, sammanfattar Martin Skog affärsområdesansvarige Göthes Teknik.

Anläggare eller gatu- och vägarbetare har funnits sedan de första vägarna kom till. Romariket som bredde ut sig över nästan hela Frankrike, en stor del av Tyskland och långt upp i England behövde bra transportvägar kors och tvärs i det stora imperiet för sina transporter av trupper och förnödenheter. Än idag finns det kvar delar av dem, ofta som underlag till nya vägar. I moderniseringen av Stockholms gator och vägar vid sekelskiftet 1900 (det görs även idag) lades ny gatsten på många platser i stan. Asfalt användes redan 2500 år f. Kr., men först som tätningsmedel i bassänger och akvedukter. I mitten av 1800-talet började man blanda makadam i asfalttjära att lägga på vägarna. När bilismen föddes var asfalt det perfekta underlaget. Det var också bästa medlet mot punktering.

Klicka här för att läsa hela historien>>

Källhänvisning: Text och bild från Flinks Järn


Vi arbetar efter gällande GDPR bestälmelser. Vår policy hittar du via nedan knapp.


facebooklinkedininstagramyoutubegoogleplus

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.