Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Tomatväljaren - unik nyhet!

Med några enkla klick visas vilka tomatsorter som passar dig bäst! Intresset för hemodlat växer och tomat är den populäraste grönsaken. Men det är en djungel att välja bland alla frestande sorter - Wexthuset har troligen Nordens största sortiment. Gula, randiga, biffiga, högväxta... Och vilka ska tjuvas? Vi på Wexthuset har därför utvecklat en unik tomatväljare där du klickar dig fram till en perfect match. Testa här!

Det finns tomatsorter för alla som kan erbjuda ett varmt och ljust läge. Med tomatväljaren gör vi valen enkla. Den som har en varm, skyddad odlingsplätt väljer kanske nya 'Corsaro', en tålig ruskväderstomat med ursprung i Baltikum. 

Balkongodlaren vill kanske ha både den underbara ampeltomaten 'Cherry Fallls' och i kruka den lågvvuxna busktomaten 'Benito'.

I växthuset kan det vara spännande att testa nya, härliga 'Cream Sausage' - en tidig, gul busktomat. 

Här kan du ladda ner högupplösta bilder. Och här kan du läsa mer om alla våra härliga tomatsorter på Wexthusets hemsida.

Du hittar dessa och många fler smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på www.wexthuset.com. Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.