Hejdå 2018. Hallå 2019!

SOMAS nyhetsbrev januari 2019

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


En blick framåt, en blick bakåt.

2018 är över och vi vill passa på att tacka alla våra kunder och distributörer för det gångna året.

Det har varit 12 fullspäckade månader. I detta nyhetsbrev vill vi blicka tillbaka på vad som varit samtidigt som vi ser fram emot vad som komma skall.


Mässor, mässor och fler mässor.

Vi har medverkat vid flertalet mässor under det gångna året. I juni var vi på plats i Frankfurt för Achema World Forum där vi presenterade våra produkter för den kemiska industrin.

Under september bar det av till SMM i Hamburg där fokus låg på vår närvaro inom marin och varv. Månaden därpå var det dags för ProcessTeknik-mässan i Göteborg, som namnet på mässan antyder presenterade vi här våra intelligenta ventilsystem för processindustrin, SIL-certifierade ventiler och ställdon samt våra utbildningsprogram.

Sista mässan för året blev Valve World Expo som ägde rum i Düsseldorf. Här presenterade vi såväl våra produkter som företaget SOMAS i stort.

Tack till alla som var på plats och besökte oss i våra montrar, hoppas vi ses igen under 2019!

 


SOMAS Applikationshandbok, snart i en webbläsare nära dig!

Under 2018 har vi genomfört ett omfattande arbete för att konvertera hela handboken från en nedladdningsbar PDF till en helt egen interaktiv hemsida.

Detta innebär att Applikationshandboken kommer att finnas tillgänglig på webben för alla dina uppkopplade enheter inom en snar framtid!

Nyfiken redan nu? Du kan läsa mer, samt begära en nedladdning av PDF:en genom att klicka här

linkedin

Flyttlasset har gått!

Tidigare under 2018 har ni kunnat läsa om den omfattande ombyggnation vi gjort av vårat kontor i Säffle. Nu har vi äntligen fått flytta in och är hemmastadda i våra nya lokaler!


MTVC och MTVCL, nya lastventiler.

Vi har lanserat våra nya lastventiler MTVC och MTVCL. Databladet med beteckningen Si-206 ersätter den tidigare utgåvan med samma namn. Dessutom passade vi på att uppdatera bladets layout.

Du kan ladda ner detta och övriga datablad genom att klicka här.Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.