Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Äntligen finns vårt preliminära program!

Konferensen bjuder på spännande keynote-föreläsare från Kanada, intressanta paneldebatter, seminarier från hela vårt avlånga land, interaktiva workshops kopplat till årets tema och aktuella spår, lunchsamtal med keynote, med mera. Ta del av vårt preliminära program här.

 

Bankett – Välkommen till Göteborg!

Knô dig in på banketten och träffa andra konferensdeltagare under en helkväll med god mat, skratt och sång under ledning av allsångsdrottningen Lotta Engberg.

Förkonferens 30 september
En kunskapsorganisation i förändring och primärvårdens framväxt

Inled göteborgsvistelsen med en spännande förkonferens på eftermiddagen den 30 september. Vi diskuterar den framväxande kunskapsorganisationens relation till forskning, utveckling, utbildning och innovation såväl nationellt som regionalt. Förkonferensen hålls i Världskulturmuseet, ett stenkast från Svenska Mässan. Arrangör: FoU primärvård, Västra Götalandsregionen.

Boka din plats till förkonferensen här.

 

Dela med dig av dina kunskaper!

Det kan vara nya innovativa arbetssätt och processer eller beprövade framgångsrecept. Det finns olika möjligheter att bidra på: håll ett seminarium, en interaktiv workshop, ställ ut eller varför inte spela in en podd? Anmäl ditt intresse på vår hemsida.

Vi ses i Göteborg!

Har du några frågor?

Heléne Aulin-Ivdal Utvecklingsstrateg
Tel: 070-343 78 97
E-post: 
helene.aulin_ivdal@vgregion.se

Eller läs mer på: nationellpvkonferens19.se

Nationella primärvårdskonferensen hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård. 2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen som är konferensvärd.

Du får detta nyhetsbrev för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.