Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Trailtour, nya löparresor och trailspecialist online - vi rivstartar 2019!

Det kändes som att det var nyår igår, men datumet på klockan säger redan den 22 januari. På Trailrunning Sweden ser vi fram emot att få ta oss an ett härligt nytt år där det kommer att hända en massa kul.


Trailrunning Sweden Store Trailtour

Det första som hände 2019 var att en ny nationell trailtour såg dagens ljus. Efterfrågad av många och något som saknats inom svensk traillöpning de senaste åren. Totalt ingår 15 större traillopp, och touren inleds med Åhus Trailrun den 2 mars och avslutas med en grand final på Kullamannen åtta månader senare. Med lopp från 10 km till 80 km från mars till november vill Trailrunning Sweden Store Trailtour utveckla svensk traillöpning och lyfta fram de konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten.


Nya Löparresor

Vi vill öka utbudet av häftiga upplevelser för dig som älskar traillöpning. Därför har vi inlett ett samarbete med Linda Tersing på Trailfocus som ska hjälpa oss att skapa nya löparresor såväl i Sverige som utomlands. Tjeckien, Österrike, Sälen och Kroatien kan du boka redan nu och räkna med att mer spännande dyker upp efterhand!


Trailrunning Sweden Store

Vi tycker att det ska vara enkelt för traillöpare att hitta bra grejer. Tillsammans med Pölder Sport drar vi därför igång en trailspecialist online - Trailrunning Sweden Store! En butik enbart för traillöpare helt enkelt, öppning under första kvartalet 2019.

Nyheter från Trail-Sverige

Tove näst bäst enligt svenska folket

När Jerringprisets omröstning avslutades i samband med Idrottsgalan tog sig Tove Alexandersson ända fram till en andra plats. Världsmästarinnan i Skyrunning, som visserligen har orientering som huvudidrott, är oavsett benämningen på idrotten ett positivt ansikte utåt och en härlig ambassadör för löpning i berg och natur.

Vill du kolla in Toves vinterträning?

Våra vänner på Icebug har intervjuat Tove och bjuder på en saftig träningsvecka från vår superstjärna.


Åhus Trailrun - tre premiärer i ett lopp

Åhus TrailRun inleder traditionellt barmarkssäsongen för svensk traillöpning. Den 2 mars blir loppet även historiskt som premiären för Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR. Den nya distansen 21 km är också den som ingår i touren. Tävlingsledaren Johan Modig berättar om vad som möter dig i strandskogen.


Rekordintresse för vinterloppen

Även om det är vinter, mörkt och snö över stora delar av Sverige, är det inte loppvila för alla. Januaris största traillopp, Sandsjöbacka Trail och Bocksten Trailrun Winter slår deltagarrekord.

Inspireras av lopprapporter från Sandsjöbacka Trail


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.