Burundi-Hjälpens nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vatten!

Vatten är hälsa. Rent vatten, ger små barn möjlighet att klara sig genom livets mest kritiska period – de första fem åren, rent vatten ger alla människor en bättre chans att undvika vattenburna sjukdomar som tyfus och diarré. Rent vatten räddar liv.

Vatten är utbildning. När barnen inte längre behöver ägna tid åt att hämta vatten till sina familjer, kan drömmen om att gå i skolan bli verklighet. Det öppnar en värld av möjligheter.

Vatten är försörjningsmöjligheter. Tillgång till rent vatten ger människor tid och resurser att hitta ett jobb, lära sig nya saker och starta egna företag. Rent vatten hjälper människor att lyfta sig själva och sina familjer ut ur fattigdom.

Vatten är tid. Runt om i Rumonge-området ägnar flickor och kvinnor många timmar åt att hämta vatten, varje dag. Men när det finns rent vattnet i en närbelägen kran, frigörs tid som de istället kan använda till att utbilda sig. skratta och leka.

Vatten är utveckling. Vi arbetar med ett av världens fattigaste länder för att hjälpa dem att skapa förändring, så att de kan se fram emot en ljusare framtid.


Tack vare sådana som du, kan vi förändra livet för de mest utsatta och vi vill ge alla en framtid och ett hopp. Behovet av rent vatten, sjukvård och skollokaler är stort och vi är så tacksamma för att Ni också i fortsättningen vill stödja oss.

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid, en viktig del av arbetet, vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100 % av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.


Din gåva gör skillnad! Med din gåva, ger du människor ett bättre liv!

 "Helping people to help themselves.... now thats real help!" kommentar på vår Facebooksida

Information om vårt arbete hittar du här på vår hemsida.


Vill ni få besök? Vi påminner om att vi gärna besöker er och berättar mer om BURUNDI-HJÄLPEN:s arbete. Låter det intressant?

Kontakta oss gärna på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070/2337941.


Sponsrade satsningar.

Burundi-Hjälpen drivs helt ideellt och inga kostnader tas från insamlade medel till verksamhetens genomförande. Vi vill garantera, att varje gåva till 100 % går ut till det givaren avsett. Vi önskar nu få möjlighet till att göra satsningar som skulle ge oss en större kontaktyta. Om du känner någon företagare eller organisation som kan eller vill göra en sponsrad satsning eller om du själv står i en sådan möjlighet ber vi om en kontakt.

Kontakta oss på vår Mail: burundihjalpen@hotmail.com eller på Tel: 070 233 79 41

Insamlings- och Informationsansvarig

Uppdatera din mailadress klicka här           

Vi sänder vårt Nyhetsbrev till de som vi tror kan vara intresserade.
 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.