BRF Barsbro Parken

Nyhetsbrev 8 - januari 2019

Tack för att du följer vårt nyhetsbrev! Man kan prenumerera på nyhetsbrevet och ladda ner tidigare nyhetsbrev på brfbarsbroparken.se. Utskrift placeras på tavlan i tvättstugan. Observera att en del av informationen nedan har publicerats tidigare på vår hemsida som del av de löpande nyheter som läggs ut där.


God fortsättning!

Vi önskar alla våra medlemmar och hyresgäster god fortsättning och hoppas att jul och nyår varit goda. Nu börjar vi ett nytt år och sammanfattar i det här nyhetsbrevet uppdateringar från slutet av året och aktuell information. Nyhetsbrevet har varit mindre frekvent under 2018, men beräknas utkomma kvartalsvis framöver.


Lokaler på Barsbro Torg

Som du säkert noterat händer det en del på Barsbro Torg, där Mäklarringen tar över Hårlinjens gamla lokaler, Izgara Grill expanderar till den del av huset som tidigare var Mäklarringens lokaler, samt att det tidigare ÅV-huset byggs om till att användas som sushibar.


ÅV-huset på Flygarvägen 14

Glas och papper källsorteras framöver inne i vårt ÅV-hus på Flygarvägen 14. De yttre kärlen har tagits bort. Aktuella öppettider hittar du på vår hemsida. Som vanligt hjälps vi alla åt för att hålla ordning och reda i ÅV-huset när vi använder det, och se till att inget blir lämnat utanför huset.


Avgiftsförändring från 1 april

Styrelsen har beslutat om budget för 2019 och även om avgiftsförändring från och med 1 april 2019 med 3 procent.


Stadgar för föreningen

Vi påminner om att de nya stadgar som godkändes vid årsstämman 2018 finns tillgängliga för nedladdning här på vår hemsida.


Årsstämma 2019

Nästa årsstämma beräknas preliminärt äga rum i slutet av maj eller början på juni. Eventuella motioner måste vara insända till styrelsen innan 1/4.


Försäkring

Försäkringsgivare för BRF Barsbro Parken är Protector via Bostadsrätterna (nytt från 2018). Se mer information och kontaktuppgifter under sidan A-Ö på vår hemsida.


Bredband och TV

Föreningen bytte under förra året leverantör av vårt TV-utbud till Telenor där deras utbud TV T-2 Flex ingår. 

Bredband är via Ownit där en positiv nyhet är att 500Mb/1000Mb Internetuppkoppling via fiber, samt IP-telefoni, nu ingår. 

Kontaktuppgifter till leverantörer hittar du under avsnittet Förvaltare på vår hemsida.


Övriga uppdateringar

Det pågår radonmätning i 28 utvalda lägenheter. OVK är genomförd under 2018. Stambytet som avslutades 2018 har generellt gått över förväntan.


Nästa nyhetsbrev

Nästa nyhetsbrev från BRF Barsbro Parken utkommer preliminärt i april 2019.


Föreningens funktionärer

Styrelsen består för närvarande av följande personer:

Staffan Hansson (ordförande), Patrik Vuorio (vice ordförande/webmaster), Uno Edman, Tommy Sellén, Georgios Makris, Sara Widlund och Lars Hallberg, samt Andreas Marinko (suppleant).

Du når styrelsen på styrelsen@brfbarsbroparken.se.


Valberedningen består för närvarande av följande personer:

Susanne Sundqvist och Anneli Lundin.

Du når valberedningen på valberedningenbarsbroparken@gmail.com.


BRF Barsbro Parkens nyhetsbrev utkommer regelbundet, oftast ca var tredje månad. Har du förslag på innehåll i nästa nyhetsbrev, kontakta gärna webmaster (Patrik) via styrelsen@brfbarsbroparken.se. Du kan anmäla dig som prenumerant på nyhetsbrevet på brfbarsbroparken.se eller per mail till samma adress.

Sent with Get a Newsletter