Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Pang i bygget och filosofiskt sommarläger

Vinterns show hos oss drar igång alldeles snart, och längre fram i vår återkommar våra populära onsdagsunderhållning. Till sommaren blir det bland annat Athena - ett alldeles nytt ungdomsläger för att utforska de stora livsfrågorna. Läs mer nedan!


Nu blir det äntligen Pang i bygget!

Sybil, Basil, Manuel och Polly spelar i restaurangversionen av Pang i bygget.

Vi har repeterat tills allt sitter perfekt, provdukat middagsborden och förberett oss på väldigt trevliga kvällar med Pang i bygget! Premiär nu på fredag 11 januari, och sedan är det föreställningar hela januari och februari.

Under föreställningen serveras en trerätters middag, och vi har vinrättigheter. "Sybil, Basil, Manuel och Polly" uppträder under middagen - Sybil spelas av Eva Rydberg. 

Till desserten blir det en hel timmes show med Sabina Söder och Xperience, och då ingår också lite ståupp med Elisabeth Ingelsson som uppträder både som sig själv och som den välkända och oförglömliga revyfiguren "Göta".  

Biljettförsäljningen går strålande, vi har redan varit tvungna att sätta in en extraföreställning söndagen den 27 januari 16.00! Här hittar du all information om biljettbokning.


Onsdagar med humor och musik

I vår ligger tonvikten på humor, sång och musik i våra onsdagskvällar! På grund av ändrat regelverk finns det nu endast 135 platser per föreställning, så det gäller att vara snabb med att boka biljetter!

Vi vill passa på att förhandsavisera att vi börjar sälja biljetter till vårens onsdagkvällar den 19 februari. Du som är stödmedlem får köpa biljetter redan från måndag 18 februari. Vill du bli stödmedlem nu? Klicka här.


Dags att boka yoga och qigong

I februari börjar våra qigong- och relaxyogapass igen, och det är dags att boka. Både nybörjare och de som tränat förut är välkomna! Nytt för i vår är att du kan komma på drop in på relaxyogan, enkelt och smidigt. Här finns alla fakta om tider och priser.


Athena ungdomsläger

Alina, 14 år, deltagare i Athena 2019.

Alina, 14 år, deltagare i Athena 2019.

Athena ungdomsläger om de stora livsfrågorna

Vi bjuder in ungdomar mellan 13 och 16 år till en sommarvecka om relationer, ansvar, tillit, meningen med livet, min uppgift i världen, moral och etik. Karl-Erik Edris föreläser om den tidlösa visdomen, och det blir övningar, upplevelser och skapande. Dagarna kommer att ha stort utrymme för djupa samtal och reflektioner. Veckan kan ses som ett alternativ till konfirmation, och lägret avslutas med en högtidlig avslutningsceremoni.

Athena genomförs 4-11 augusti på Hillesgården. Tipsa gärna ungdomar i din närhet! Här finns all information om Athena.


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.